Vi stod en lördag för några veckor sedan och kikade ut, och fick se solen genom regnet på några träd utanför. Det var smått magiskt! Det glittrade verkligen överallt. Man skulle vilja fånga detta på ett bättre sätt än vad som var möjligt. Jag tog massor med bilder, men det var så svårt att fånga det jag såg – så bilden under är den bästa jag kunde åstadkomma…men gillar den faktiskt skarpt! Hade man gillat att pilla i photoshop hade man lätt kunna gå all-in där och lagt till lite lull-lull 🙂


Det är verkligen så läckert hur det kan bli med bara lite solsken!


Denna bild togs vid Forsbacka golfbana, samma helg. Skakis förstås! 🙂 Med lite god vilja så kan man nästan tänka sig att de ljusa delarna i bilden ser ut som noter. Dropparna på trädet glittrade även här helt otroligt, och man önskar att man kunde bevara ögonblicket och det man såg. Att fånga det med kameran är ju så svårt…


Och så denna julbelysning. I träd förstås.. 🙂 Jag kan känna exakt samma sak där. Det går liksom inte att fånga verkligheten på bild så som man ser det. I sådana lägen brukar jag tänka att bilden inne i huvudet duger lika gott som det jag fångar i kameran…


En lite uttråkad fru Olsen tänkte fota adventsbelysningen i Åmål. Självklart tröttnar hon snabbt som ögat och börjar leka med kameran istället. Då blir det såhär till slut.. 🙂 50% skakisar i ett inlägg. Rätt bra för mig egentligen, nästan så man skulle tro att tant är botad. Fast bara nästan… 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.