Ja, nu är sommaren banne mig slut, på gott och ont… 🙂 Jag är en av de där som gillar hösten – och  november är den goaste månaden. Inte bara för att jag fyller år då.. 🙂 Man får tända ljus, tempot går ner och man kan bara cocoona in sig och må gott. Tycker jag då alltså 🙂 Jag har fått höra att jag inte har en frisk och sund inställning till november, eftersom jag gillar månaden – men den månaden har ett lugn.  Normalt folk har troligen ett lugn i alla fall, själv har jag ju sett till att jag är sysselsatt året ut i Växjö – fast jag njuter faktiskt ändå!

Meeeeeeeeen……på hösten kan man ju också få gå bananas och fota träd!


Så för några helger sedan stack vi ut och fotade – och även om man inte gillar den mörka hösten kanske man i alla fall kan gilla när träden byter färg. Och björken med sina kontraster är väl bara för ljuvlig?

Vi har en favoritsträcka. Eller, jag ska vara ärlig – jag har en favoritsträcka – Ånimskog, söder om Åmål. Det är brutalvackert där, speciellt på hösten.


Varning. Nu kommer ett gäng skakisar. Som jag för övrigt är otroligt nöjd med!


Det blir som en billig fylla att se dom, jag vet.. 🙂 Som sagt, den fyllan är helt gratis 🙂


Här är min egen favorit! Undrar om den inte kommer upp på nån vägg framöver – som ett test – hur länge orkar du titta innan du snurrar av stolen? 🙂


Lite 3D-känsla, eller hur? Alla skakisbilder är för övrigt från samma träddunge som är på omslagsbilden…


Ja, det är förmodligen bara jag som gillar dessa bilder – men jag gillar dom å andra sidan mycket – så det väger nog upp 🙂 Jag har ju vilat från dessa bilder ett tag. Det var nog nödvändigt, å andra sidan känner jag att det är grymt kul att fota dom nu.


Turen vi tog denna dag blev oväntat lång, och det var så himla skönt att bara åka ut, ha bra väder och bara vara. Jag vet inte hur ni känner, men tid i bil kan ge otroligt bra kvalité på samtalen.

…och det blev faktiskt ett litet skarpt kort inemellanåt….


Det fullkomligt yrde löv, och vi gjorde en liten sport av att kunna fånga löven på vägen ner. Gissa tre gånger vad som hände då? Jodå, det slutade yra – men några fångade jag…

Någon dag måste jag nog göra nåt av mina trädbilder. Eller kanske med jag borde söka hjälp för dragningen de har på mig? 🙂

Så, hoppas att den gula färgen håller i sig ett tag till – det är ju alldeles magiskt ute!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.