Jag är med i en fototävling hos tidningen Kamera och bild. Varje månad ska man skicka in bilder på olika teman. I somras var det dags att skicka in bilder på temat ”fartfylld”. Ja, tjena… 🙂 Det behövs inte många hjärnceller för att räkna ut att de flesta skulle skicka in bilder på motorkross, bilar och liknande. Finns inte på min hårddisk. (Eller jo, det gör det faktiskt, men låt oss säga såhär – de fotona skulle aldrig någonsin komma på ”pallplats”. Skitsvårt att fota, och inte ”min pryl” 🙂 )

Om jag förstått min omgivning rätt så förknippas jag tydligen litegrann med ”skakisbilder”. Att se dessa bilder kan av vissa anses vara lite knepigt för ögat, men jag gillar att ta dom, eftersom alla bilder blir olika. När jag tittade i mitt arkiv, så kände jag rätt spontant att det var dags att ta lite nya. Så….varenda gång vi åkte ut, så tog jag bara skakisbilder 🙂


Och alltså…tanten hade blivit ringrostig! Förut visste jag exakt inställningarna jag ”ville” ha. De satt i ryggmärgen….


Men nu satt det himla långt inne innan bilderna ”satt” över huvud taget…(Och ja, de är roligast att ta med träd som motiv 🙂 )


Hur kan man inte gilla sådana här bilder?! Som förresten är tagna i Hugnerud utanför Åmål…

Men roligaste kvällen var nog i alla fall en kväll när jag kände mig som en riktig dysterkvist. Det var inte direkt energigivande att umgås med mig precis…..


Då fick herrn i huset den glimrande idén att vi skulle köra igenom stooooora regnpölar i Svanskog på lång slutartid! Svinkul! (Och ni som inte har foto som intresse, lång slutartid betyder i princip att det dröjer innan kameraklicket hörs 🙂 🙂 🙂 )


Utanför Hanefors hamnade godingen på bild också – gillar de här bilderna men får inte riktigt till bildbehandlingen tycker jag…


När den egna karln är ute och golfar kidnappar man en annan karl och åker till Linheden utanför Åmål 🙂 Denna bild gillar jag förresten skarpt 🙂


Såhär kan skakisarna också se ut – är enormt förtjust i den kontrasten mellan den gröna och bruna färgen i bilden. Skakisar is the shit alltså.. 🙂


Man kan också åka till Håverud och testa hur skakisarna funkar vid slussarna. Som denna bild 🙂

Ja, jag älskar skakisar, och ryggmärgskänslan kom tillbaka fort igen. När jag går in i detta tillstånd, så försvinner jag från omvärlden, och det är väl ett tecken på att det är ”min grej” kanske. Jag kan lätt förstå att dessa bilder är snudd på otäcka att se på, men inte för mig.

Så – jag är nog ”back on track” igen 🙂 Bara en lite nyfiken fråga. Om du gillar någon av dessa bilder, vem är i så fall din favorit?

5 reaktioner på “Shake your booty baby :-)”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.