Det här med ålder var det ja… 🙂

Åldersnojor kan komma i stort och smått minsann. Börjar man som mig närma sig 60 så fungerar inte saker som det gjorde förr. Så är det bara. ”Nature strikes back” 🙂 Saker och ting hänger betänkligt. ”Bröna” och midjan har till exempel gjort ”gemensam sak”. De träffas där på mitten av kroppen 🙂 🙂 🙂 Håret vid ögonbrynen ramlar ner och sätter sig på hakan istället 🙂 Visst är det här helt underbart? NEJ! 🙂 Fast det är samtidigt bara att acceptera. Som väl är så får man i takt med en accelererande ålder både acceptans för kroppen, samt viss livsvisdom. Jag känner att jag gillar den punkt i livet där jag är nu. I takt med åren har ett visst lugn infunnit sig, istället för den konstanta oron jag hade förr. Nu för tiden lägger jag inte så mycket tid på att oroa mig, eftersom saker och ting aldrig blir som man tänkt sig i alla fall. Så varför ödsla tid?

Kroppen förfaller en del. Har man ont i ryggen så har man. Det onda läker inte längre ut av sig själv. Vilket massörer i Åmål säkert jublar över, eftersom jag hjälper dom att överleva. Det här med att kroppen tappar energi har jag svårare att acceptera. Det är säkert fler än mig som känner att det är skillnad mellan hur man ser ut på utsidan, och hur man känner sig på insidan. För insidan, den är inte 58. Utan typ 25, eller kanske 30 🙂

Jag tycker att ungdomen (haha…det låter det…) har en befriande attityd angående ålder. I sällskap där jag umgås, så säger de att ”ålder bara är en siffra”, men vad bättre är – de menar det! Så det kanske är så att nojorna sitter i mitt huvud, och enbart där?


Vad har denna bild med ålder att göra? Inte ett dugg egentligen, mer än att det är en skön sommarbild 🙂

Och jo, kanske det faktum att strax innan bilden togs, så fick jag bevittna två karlar i 50-årsåldern som kastade en Goprokamera (actionkamera) mellan sig. Och att se hur de njöt av det. Trots sin ålder 🙂 🙂 🙂 Och tanten som fotade dom njöt lika mycket hon också! 🙂

2 reaktioner på “#throwbackthursday”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d