En lång bloggfrånvaro har det blivit. Längre än jag tänkte mig – men det tog ett tag att komma ikapp mig själv. Så sliten var jag. Orden tog slut, och det var ingen idé att ens försöka värpa fram något. Bättre att vila tills det blir rätt…

Börjar lite snällt med en bild från sommaren. Jag kan sammanfatta sommaren såhär: Fantastiska vänner, gudomlig gemenskap, härliga resor, speciella pizzor, en del träning, brutal shopping, lite oväntade möten, mycket musik, men framför allt otroligt mycket skratt! Är så oändligt glad att jag fått vara med om detta – med tanke på hur trött jag var när jag gick på semester – fast det var kanske det som gjorde att allt blev så bra? När Annki tog denna bild hade jag precis somnat sittande vid detta metallstaket på Skansen 🙂 Men så väcker han mig på ett sådant gudomligt sätt att man vaknar med ett stort leende 🙂


Jag har så himla mycket bilder i min hårddisk, så jag kommer att spruta ur mig blogginlägg ett tag framöver – ni kommer att be mig sluta blogga 🙂 🙂 🙂 Själv tänker jag semestra någon vecka till 🙂

2 reaktioner på “#throwbackthursday”

  1. Vilka minnen….vilka dagar…lots of love å galenskap. När hösten å vinter känns tung är det bara å plocka fram dessa minnen ❤????????

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.