Så sitter man här igen på bluessöndagen. Sliten som en gris, men det är jag inte på långa vägar ensam om idag. Det är otroligt många ideella krafter involverade i Åmåls bluesfest. Så det är fler än jag som sitter och ynka och ojar sig idag 🙂 I ärlighetens namn var jag mycket mer sliten förra året, så jag tror minsann att tant tar sig en tur med löparskorna ikväll. Jag har laddat in bilderna från fotodiket, 1013 bilder var det som åkte in – och det är 796 kvar. Så gissa om det blir ett inlägg om bluesen. Dock inte idag 🙂 ”Örker inte” 🙂

För några veckor sedan var det en sådan där vanlig sketen söndag när man kanske borde göra massor med grejor, men helt enkelt inte orkar. Faktum är att vi inte ens orkade släpa oss till spisen, utan åkte ut till Forsbacka och käkade. Om ni har möjlighet – gör det! Kanonmat, hyfsad utsikt gör att man bara kan njuta av alla sinnen….


Det blir rätt lätt grön-grön-grön-grön när man fotar på en golfbana, men här känns det som om det finns lite struktur i alla fall 🙂

Vi skulle åka hem sedan, men vi har några favoritvägar som vi brukar ta. Där vet man att kameran kan luftas rätt ordentligt. Hur det var så snurrade vi till det, och velade ett tag innan vi bestämde oss. Vi stack iväg till Hollsten utanför Svanskog. Det är kanonfint där, och bilderna därifrån skulle försätta vem som helst av er i ett meditativt tillstånd. And not in i positive way 🙂 De är sååååå tråkiga! Fast jag fick en hel del frisk luft, och det är ju inte kattskit! 🙂

Sedan gjorde vi det där som jag älskar att göra med Terje! (Haha…nu tänkte ni minsann ”orena tankar”! 🙂 ) Vi åkte faktiskt en annan väg hem än vi brukar, that´s it! Jag älskar de där turerna när vi bara åker på måfå. Denna gång blev det en hit, och vi kom på vägar vi inte varit på förut! En sak ska ni veta om mig. Jag fotar inte blåsippor eller vitsippor. Skittråkigt, och alla andra gör det ju. Så dessa blommor lär ni nog inte få se i denna blogg. Jag känner liiiiite samma känsla med lupiner. Alla fotar dom på samma sätt, och det gör att jag tycker de flesta av dessa bilder är lite ”avtändande” 🙂


Jag måste alltså ha en lite egen vinkling på dessa bilder, och det är därför jag tycker förbaskat mycket om denna bild!

Vi vände hemåt så småningom och det var då det blev lite extra kul när vi kom på vägar jag inte varit på förut. Alltså, vad sägs om att komma in bakvägen i Ödebyn? Hallå eller! 🙂


Vi gjorde i alla fall det, och fick se vyer som jag måste tillbaka och fota igen. Här var det saker som fick igång mig big-time!

På schemat nu? Ta hand om 716 bluesbilder, snöra på mig joggingskorna och förbereda mig för morgondagen. DÅ ska jag göra saker jag aldrig gjort förut! 🙂 🙂 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d