Vet ni vad det betyder? Länge leve livet…! Så är det 🙂 Och på midsommarhelgen var jag på en konsert som banne mig satte ord på det. Jag förstår numera vad som menas med ”arenaband”. Vilket band jag menar? Coldplay! 🙂 Jag har varit på några större konserter förut, men vete tusan om inte denna är den bästa! Jag är ju ingen fan av Bruce Springsteen, så jag var ju inte med när man rockade sönder det stället – men fick i söndags vara med om när en betongläktare faktiskt skakade 🙂 65000 personer fixade detta trots spöregn och rejäl blåst!
Det var helt sanslöst! Ingen större hemlighet att jag gillar när saker är tekniskt fulländade. Blev inte besviken här 🙂


När vi kom in på Ullevi fick var och en med sig ett sådant här band. Vid vissa låtar ”gick dessa igång”, samt skiftade i färger. När sedan mörkret föll på så blev detta minst sagt mäktigt! Det var också en mängd fyrverkerier, eldar, samt ett förbaskat skickligt scenbygge. Jag hörde att man fyllt två stycken 747:or med material. Det köper jag hur lätt som helst. Coldplay är också förbaskat skickliga på sociala medier, så man kan liksom följa dom där. Så – you got me!


Nej, det är inte rök, eller jo – men det mesta är faktiskt konfetti. Och sådant använde de en hel del 🙂 Vi valde att sitta på läktaren, eftersom…ja, titta på mig. 1.64. Har ingen lust att se ”nackar” 🙂
Denna dag blev det ett klipp eftersom det regnade så in i bänken!

Nu har jag inte lyssnat så jättemycket på Coldplay, men de har sådan lätt-tuggad musik, så det gjorde liksom inte så mycket…


Vill tillbaka. Eller i alla fall uppleva dom igen…

Kolla på denna video. Det är gåshudsvarning på låten (min absoluta favorit – Adventures of a lifetime) Och kolla armbanden som vajar i mörkret. Jag satt långa stunder och bara ”tog in”, och tänkte att detta ska jag aldrig glömma. Det var faktiskt Viva la vida – länge leve livet! Jag insåg också hur otroligt viktig musiken är för mig, den får mig att må bra – och konserter som denna lever jag på hur länge som helst.
Vi var hemma klockan halv tre på natten, men var hög på livet dagen därpå! Fast på måndagskvällen, då var fru Olsen väldigt timid och tyst 🙂 🙂 🙂

Ni kan också kika på denna video lånad från Youtube från måndagens konsert. Förstår ni att det var otroligt läckert att få uppleva?
https://www.youtube.com/watch?v=ZAmkwYcUe9c

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.