Några veckor innan vi sprang Göteborgsvarvet så började vi fundera på eventuell belöning på genomfört lopp. Jag funderade i olika banor på vad jag skulle göra. Ett smycke? Varför inte?! Jag är rätt förtjust i smycken från Edblad, och hittar alltid en anledning för att köpa ett sådant smycke. Och just det, jag kan köpa ett sådant när jag vill – då blir det liksom inte någon ”belöning.” Ett dyrare smycke då? Now we´re talking! Ett halsband från Efwa Attling skulle väl inte sitta fel! Fast det kändes liksom inte rätt i magen…

Vi skulle åka till Säffle en lördag, och helt plötsligt så bara small det till i skallen! ”Jag gör en tatuering!” Känslan i magen var klockren. Det var såhär det skulle bli! Nu behövde jag bara springa 21 kilometer… 🙂 Från 15 kilometer och till slutet av loppet gjorde det ont. På riktigt. Men då hade jag den där tatueringen i skallen, och jag hade ALDRIG avbrutit loppet. Never!
Det första jag gjorde måndagen efter loppet var att ringa och beställa tid för min tatuering. Och denna veckan gjorde jag den.

Vad det blev?


Ni ser på mitt vänstra ben hur första delen av gaddningen ser ut….


Och här är det färdiga resultatet! 1987 lovade jag gud att springa Göteborgsvarvet bara jag överlevde tumören. Han fick vänta i 30 innan jag uppfyllde löftet, men jag gjorde det! Så denna tatuering är säkert inte så speciell för er andra, men för mig var den så himla viktig att göra! Jag är så jäkla nöjd!

Vi har anmält oss till Göteborgsvarvet nästa år, jag kommer inte att tatuera mig då – det funkar bara en gång. Så jag tar emot förslag på belöning. Hit me…. 🙂 🙂 🙂

(Bilderna i detta inlägg togs av Terje och Helena! Tack ljuvliga ni!)

2 reaktioner på “Gaddning nummer fyra. Och fem :-) :-) :-)”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.