Jaha, så är man kulturpristagare i Åmåls kommun då. En av åtta, men likväl pristagare 🙂 Känns så himla kul, och att detta var ett galant grupparbete gör att det känns ännu bättre!

Jag är ingen vän av traditionellt firande, men nu var man ju tvungen att vara på plats 🙂 Vi var ute i väldigt god tid, vilket gjorde att man började trampa runt en hel del. Finns lite ställen där högtalaranläggningen stod, där lär det vara en ”vallgrav” som minne från oss. Men till slut blev det alltså dags…


Vi lejde Charlin för att fota oss. Det hade ju varit lite knivigt att ta selfies samtidigt som vi tar emot priset 🙂 (Fast det hade i och för sig varit i Tilts ostyriga anda 🙂 )


Ja, jag veeeet. Egotrippar litegrann, för vi lär ju inte göra om denna bedriften 🙂

Asch…fasen…egotrippar lite till 🙂


Vi fick en otroligt fin motivering som lyder såhär: ”Tilt Photogroup (får priset) för en gedigen fotodokumentation av Åmåls Bluesfest genom ett kvartssekel med boken ‘Åmåls Bluesfest – since nineteenninetytwo’. Tilt Photogroup bidrar med kreativitet och engagemang till att stärka bilden av Åmål som ett aktivt och attraktivt besöksmål.”
Man kan inte annat än bli glad över en sådan text, eller hur?


Det var två personer ur vår grupp som inte var med på prisutdelningen, och vi såg noga till att de var delaktiga hela dagen. Så det togs foton som mailades bland annat till Maldiverna och runt omkring, så att alla kunde känna sig lika delaktiga. Vi är ju en grupp 🙂

Som grädde på moset, så kom denna insändare i vår lokala tidning idag! Vi har ju gett ut två böcker. Bluesboken prisades vi för på Nationaldagen. ”Åmålsboken” som nämns i denna artikel har vi ”bara” bidragit med bilder till, men inte gett ut själva. Men himla kul att även den är uppskattad. Hallåååååå, kan vi nomineras igen???? 🙂 🙂 🙂
http://nwt.se/amal/pd-insandare/2017/06/13/tryck-upp-en-engelsk-upplaga-om

Sådär, nu slipper ni egoboostinlägg på ett tag 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.