Om allt har gått enligt planerna så sitter jag i denna stund i min soffa och bara njuter. Då har jag nämligen sprungit en halvmara (21 km), och har i och med det rätt att klappa mig på axeln rätt ordentligt. Misstänker att kroppen värker, och att det där med att stirra i taket är en rätt okej sysselsättning en dag som denna.

Och att planera en belöning. För en sådan ska jag ha! Jag har redan bestämt vad min belöning ska bli, och ringer Karlstad för en gaddning imorron. Jag är värd den, och jag är värd att befinna mig på armlängds avstånd från tv:n idag 🙂


Gillar denna bild eftersom den har formen av ett hjärta – så många sådana som jag fick träffa under gårdagen. Puss på er! Har nog ett hyfsat stort sådant själv också när jag tänker efter 🙂

2 reaktioner på “Give me some luuuuv…. :-)”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.