Jag avskyr fortfarande att vara framför en kamera. Känner mig inte bekväm på nåt sätt, utan blir bara stel och i allra högsta grad onaturlig. Jag har inte den där naturliga teaterapan i mig. Har vänner runt omkring mig som liksom kan ”stänga av” och bara vara närvarande. Ingen som kan beskylla mig för det inte.. 🙂
Men jag är också sådan att jag också utsätter mig för det som skrämmer mig. Jag är höjdrädd – alltså testar jag ”Loopen” på Liseberg. Jag har dålig kondition – alltså anmäler jag mig till Göteborgsvarvet (det är nog egentligen bara ett korkat beslut 🙂 ) Spindlar klappar jag i nästa liv.
Fast det är faktiskt så att jag lär mig massor på att utsätta mig för det jag inte vågar, en del fobier har försvunnit….

När det gäller porträtt så är det den där ”tillits-testa-genen” som går igång. Jag gillar det inte, alltså gör jag det.. 🙂 Med varierat resultat, väldigt varierat resultat. Det blir sällan bra.. 🙂
Att det inte fungerar brukar vanligtvis bero på att det inte är helt enkelt att ställa in kameran, gå framför kameran och ställa sig, testa med självutlösaren, gå tillbaka till kameran och kolla, upptäcka att man tänkt hel fel, och så göra om allt igen. Jag har sällan så mycket tålamod 🙂 (Å andra sidan, om herrn i huset är hemma brukar han få agera ”fokusinställare”. Funkar kanon!) Resultatet (jag alltså) är inte så mycket att göra åt. Jag ser ut som jag gör.. 🙂

I alla fall (fruktansvärt lång inledning det där 🙂 ) så brukar jag köra självporträttsrace ibland. Bilderna idag är från ett tillfälle där det slutade med att jag fotade mina strumpbyxor, de fotona blev bäst…

Jag testade olika varianter, till slut sade Terje: ”Kan du inte ha din mun lite öppen, det ser så snyggt ut när andra har det på bilder. Blir lite ”sug” i fotot då” (Läs sexigt 🙂 🙂 🙂 ) Maria öppnade munnen, och ja – det är varken snyggt, sexigt eller ”sugigt”. Eller ja, bilden sög… 🙂


Ser ut som en ”flane”, och därför har dessa bilder aldrig sett dagens ljus. Förrän nu.. 🙂

Omslagsbilden? Det är brytet jag får när jag försöker se allvarlig, sexig och sugig ut – den bilden är bättre än bilden ovan 🙂 Men jag gjorde det…

2 reaktioner på “#throwbackthursday”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.