Jag har precis haft en energipåfyllarhelg! Det behövdes! Jag upptäcker mer och mer hur viktigt det är för mig att mitt liv är okomplicerat på alla plan. Att på fredagen spontant träffa goda vänner på en restaurant gjorde den dagen alldeles perfekt. Att sedan på lördagen stråla ihop med Terjes gamla vänner i Säffle (numera mina också 🙂 ) var precis vad jag behövde. Är påfylld för ett tag framöver på ett sätt som kommer att göra mig gott.

Det var en parentes…Vet ni vad apifobi och araknafobi är? Fobi för bin och spindlar. Jag kvalificerar mig lätt för araknafobi. Får allehanda roliga symptom för de små krypen. Fast när jag har dom framför mig i kameran så funkar det otroligt nog!

Det finns ett gullristräd strax utanför Åmål som är helt magiskt på våren. Det är stort, gult och alldeles fantastiskt på många sätt. När jag nu tränar för Göteborgsvarvet så har jag full koll på trädet, eftersom min slinga går precis utanför där det är beläget.

Så om man vill omge sig med ”surr” från bin, och vyer på spindlar ska man bege sig till Säter utanför Åmål om ett tag…


Då kan man få denna vyn… 🙂


Det är hisnande vackert på sina ställen! Och motiv saknas inte!


Och berättar gärna var detta finns. Mot en termos med kaffe… 🙂

Ha en skön valborg, och elda inte upp några igelkottar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.