GLAD PÅSK på er därute! Äntligen en högtid som jag faktiskt står ut med 🙂 Ni som inte bor i Åmål borde göra ett besök hit, då vår påskparad faktiskt är nåt i hästväg!

Själv kommer jag troligen att ligga på knä i vårt vardagsrum större delen av denna helg, eftersom vi håller på att lägga om vårt golv. Kul? Nope! Det var det där med Olsen och inredning, you know 🙂 Det kommer att bli riktigt, riktigt bra när det är klart, men kul är det inte. Jag ska däremot försöka ta mig ner till Åmåls centrum klockan 11 på påskafton för att försöka se denna parad, då det verkar som om den blir större och större för varje år som går.


Hela Åmåls innerstad bubblar av aktivitet, och folk går man ur huse….

Hur har ni det i era städer, är det mycket traditioner hos er? Jag har förstått att det är väldigt olika beroende på var man bor. När jag var liten klädde man ut sig, sedan gick man(ja, faktiskt – man fick ta sig till sina kompisar alldeles själv. Utan skjuts 🙂 ) till sina vänner, öppnade dörren och skrek GLAD PÅSK, slängde in påskbrevet och sprang iväg. Men så är det inte överallt.

Hur som helst, den extra ledigheten ser jag fram emot hur mycket som helst. Behöver ta det lite lugnt och bara lägga golv 🙂 Ska bara dra en snabb sväng till Blåkulla först… 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.