När jag skulle byta till min nuvarande kamera så velade jag lite om vilken modell jag skulle välja. Skulle jag ta samma variant som Terje har, och få wi-fi – eller skulle jag fortsätta med den serien jag kör nu? Jag valde att fortsätta med min serie. De som känner mig vet att jag NOGA går igenom varenda för- och nackdel, pris, kapacitet. ALLT som går att jämföra 🙂  För mig är denna delen av köpet en ren njutning! Att veta vad jag vill ha, men samtidigt är vägen dit en njutning hela vägen! 🙂 (Fast för de som inte känner mig så är säkert detta en långbänk utan like – köpet tar ju liksom lite tid.)

Mitt köp gjorde ju i alla fall att jag inte fick wi-fi till kameran. Fast det fick jag ta. Fast för ett tag sedan så kollade jag runt på Cyberphoto, och fick till min lycka se att man kunde fixa det även på min lilla darling. Så under lite kompisguidning fick jag ordning på det för några helger sedan. Ljuvligt! Och så himla kul!

Det är ju så att mobilen numera sitter i handen på oss alla. Där har man enkla bildbehandlingsprogram, som kan få bilderna hur läckra som helst. Av någon underlig anledning har jag inga som helst problem med att greja med bilder i mobilen, och lägga på det ena filtret efter det andra. Tycker det är skitkul! Gör sällan samma sak med bilderna om jag sitter vid datorn…


Första bilden från muskedundret över till mobilen – tadaaaaa! För övrigt på en av de finaste symboler som finns – hjärtat. Sitter en sådan symbol vid min vrist också. Permanent 🙂

Resten av bilderna i detta inlägg kommer från mobilen. Jag älskar att fota nere vid Strandcafét i Åmål. Tycker det är så himla vackert med träden där (föga förvånande 🙂 Träden alltså 🙂 )


Vi bor verkligen så himla fint. Jag har väl haft ett litet bakslag med mina kära träd igen – eller rättare sagt. Jag känner att det är himla kul att fota dom igen….

Och nu börjar ljuset att återvända, så håll ut – snart är värmen här!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.