Vilken ”flock” tillhör du? Jag såg ett tv-program nyligen där man diskuterade vilken flock man tillhörde – och att denna flock kunde bestå av endast två personer. Helt plötsligt trillade pengen ner på mig, och frågan är om inte den smällen hördes upp till Treriksröset!

I mitt huvud har min flock bestått av tre personer, även om bara två av oss är kvar härnere nu. Den tanken har låst mig lite. Speciellt på jul. Det enda jag ser framför mig då är alla ”flockar” som finns, och att min inte ser ut som alla andras. Min familj kommer alltid att bestå av tre personer, hur gammal jag än blir. MEN…den nuvarande flocken i mitt liv består av två personer, och det är jag och Terje. Jag har bara sett var jag inte har, i motsats till vad som verkligen finns rakt framför ögat på mig. Jag har dessutom nedvärderat min nuvarande ”flock” till att vara mindre värd än alla andras familjer, på grund av dess storlek. Det är ju helt fel sätt att tackla detta. Jag måste ju själv ta kommando över min berättelse, eller hur?
Om man tar denna tanke ett steg till, så kan man ju dessutom skapa sin flock så att den ser ut precis som jag själv vill. Med vänner, släktingar och folk som får dig att må bra. Man kan dessutom ha olika flockar beroende på tillfälle.
Jag har i alla fall skapat min flock – hur är det med dig?

Älskar dessa tillfällen när man bara ”förstår”. Behöver inte vara stora grejor, upptäckter i det lilla duger också. En vanlig sketen torsdag kan alltså pengen trilla ner – och det gör så gott!


Dagens foto kommer från en tripp vi gjorde till Kreta med vår flock, som den såg ut då. En tripp som innehöll en hel del kul. Oväntade möten, recept på drinken Björndödare och annat kul. Skulle gärna göra om resan om det vore möjligt. Det var mycket kul som skedde där… 🙂

Receptet på Björndödaren? 1 del Baileys, 1 del Cointreux, 1 del vodka – inte vem som helst som pallar den. Tackar tullaren för receptet  🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.