Det här med tycke och smak… 🙂

Såhär vackert bodde vi 1986 vid Vikenborg i Åmål. Jag har en väl dokumenterad brist på intresse för inredning. Jag tycker det är sååååå tråkigt! Typisk okvinnlig egenskap, men jag är inte speciellt kvinnlig ändå 🙂 När vi flyttade till vår lägenhet för några år sedan så suckade jag mycket djupt över att vi var tvungna att fixa till ett kök. Bestämma färger, golv och tapeter. Mina arbetskamrater tittade på mig och klappade händerna av avund – själv suckade jag bara och tyckte det var jobbigt. Men det blev bra, och vi är skitnöjda!

Bilden här är från det radhus som vi bodde i. Vi hade fått span på ett helt underbart hus på Vinkelgatan som vi älskade från första stund. Huset skulle vi ha, till varje pris! Ut med vårt radhus till försäljning, och vi hade spekulanter hemma. Jag kommer ihåg att när vi skulle visa detta badrum, så skämdes jag nästan – det är ju som att få en psykedelisk magsjuka de luxe när man ser denna tapet. Tyckte jag.
Tills vi får in en tant/dam för visning som fullkomligen avgudade denna tapet…Det här enligt henne vackraste tapeten i hela huset. Tur att meningarna är delade, säger jag!

Ni som är intresserade av inredning – är dessa medaljongtapeter på väg tillbaka, eller har de stämplat ut för gott? Kan faktiskt vara lite kul att veta. (Ser att det gröna badkaret och gula duschslangen gör att inredningen blir fullständigt klockren för min del 🙂 )


När jag tittar på bilder från 80-talet brukar jag se en ”kärring”, men så känner jag faktiskt inte för denna bild. Det var väl tur att jag orkade klämma i en hyfsad bild på mig någon gång!

Jag är ibland tvungen att titta på bilder på mig själv i rollen som mamma, eftersom jag nästan glömt hur det var. Att jag faktiskt har haft ett barn som jag fostrat, och  att jag varit med om graviditet och de ”jobbiga” barnåren. Jag kan inte nog skriva om hur mycket jag faktiskt uppskattar vår bildbank – den ger mig så mycket!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.