Så blir det förstås inte… 🙂 Men jag har helt klart skaffat mig ett nytt behov. Vi rymde julen förra året, resultatet blev sådär. Jag åkte ner i en fin liten grop på julafton, och även om jag höll masken så mådde jag inte jättebra. För mig är det bara julafton som är skit, sedan lugnar det ner sig snabbt. Men i år så gick även julafton bra! Tjoho!
Jag har funderat på vad det är som gör att jag inte gillar storhelger. Faktum är att jag inte tror att Susanne är anledningen längre – jag saknar mina rötter – och känner mig ensam. Dessa helger är ju ”rötternas blomningstid”, det är ju släktträffar överallt. Allt detta förstärker bara min känsla av total ensamhet. (Där har vi en lekmannatolkning, men jag har huvudet på spiken… )

Vi stack i alla fall iväg till Göteborg med goa´vänner som är sådär härligt okonventionella. Och började med att checka in på hotellet som heter Pigalle. Jag tror aldrig att jag vill bo nånstans än på detta hotell. Burleskt är ordet….


Helt underbart läckert hotell, som fattat grejen! Och för första gången kuddar som man inte bara ”glider av” (hatar det 🙂 )

Om ni inte har varit på Liseberg på julmarknad, så åk dit. Man blir helt tagen av all belysning…


Det är så otroligt vackert, men så förbaskat svårt att fånga med kameran….


Vill man dessutom inte gå och bära på ett stativ, så får man liksom skylla sig själv lite… 🙂


Jag har suttit och lekt med bilderna litegrann, för att se om man kunde få ett sådant där ”hallelujah-moment”, men det ville liksom inte riktigt infinna sig. Fast denna gillar jag faktiskt…


*host host* Lite nöjd.. 🙂 🙂 🙂


Det var riktigt råsurt när vi var på plats, och även om man skulle ha mamelucker, ullunderställ, moonboots (googla om du inte minns 🙂 ) och mössa ända ner till knäna så hade jag nog inte kunnat gå så länge till – men det var faktiskt så att vi behövde åka till hotellet, tvätta rumpan och iväg igen… 🙂 Så, jag kanske får en ny chans nästa år igen?

Ut och käka på kvällen. Ljuvligt gott! Och hör och häpna – jag har passerat igenom hela julen utan en enda allergisk reaktion!! Jag har nästan inte vågat tro att det är sant – men ingen är gladare än jag! Jag är så förbannat värd det också. Har lagt ner mer pengar än jag vågar räkna på behandlingar och mediciner. Skulle vara skönt att göra nåt tokroligt för mina surt förvärvade slantar någon gång…


….som att bo på detta hotell igen, där frukostrummet ser ut såhär. Frukosten var som alla säkert kan räkna ut ”to die for”. Till och med för mig som inte ens är hungrig före lunch!


Fasen…i sådana här speglar ser man ju nästan helt okej ut 🙂 Såhär kan man också roa sig när man käkat.. 🙂

Jag är grymt nöjd med detta hektiska dygn. Det känns litegrann som om folks traditioner håller på att ändras lite i största allmänhet. När man är ute såhär ser man att det är fler som vågar bryta gamla traditioner. Vi börjar bli en del. Så god mat, shopping (rolig sådan 🙂 ) gott käk och ett förbaskat bra hotell – jag behöver då inte mer. Eller jo – goa´vänner att vara tillsammans med. Och det hade jag ju!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.