Helgen som gick var jag till Göteborg ihop med ett gäng sköningar! En tjej som firade sin 50-årsdag när hon fyllde 48.5 år i somras var anledningen till denna resa 🙂 Hennes present var en biljett från oss till Niklas Strömstedt och hans show Storhetsvansinne. Jag har i princip ingen historia med Niklas Strömstedt. Såg honom, som de flesta andra i GES, men som soloartist har jag inte lyssnat mycket på honom.
Susanne hade ett kassettband med hans låtar, men som ni förstår så är det ett tag sedan jag lyssnade på honom….

Men….

15357031_10155561755628242_1368958355_n
(mobilbild)
…..grymt imponerad! Otrolig charm, närvaro och distans till sig själv! Jag blev faktiskt lite knockad där ett tag. Framför allt av att man satt och skrattade riktigt riktigt gott åt hans ”prator”. Bandet lät mycket och jävligt bra, musiknörd som jag är. Så, ja – jag är besegrad! Han var skitbra! Åk om ni kan!

Blev också imponerad av Trägårn´. När vi satte oss vid bordet, kom en tjej fram, talade om vad som gällde med mat och dryck på ett enkelt men rakt sätt. Sedan var hon ”på” resten av kvällen. Sånt gillas!

Efter showen gick vi till baren för lite tjat, men som nån i gänget sa: ”Det blev ungdomsgård”, så vi drog vidare 🙂 Ljuvliga Carina har full koll på ställena, så det var bekvämt att bara hänga på till nästa destination. Vi hamnade på Bishops Arms en liten stund. Har ni varit där? Så mysigt, och återvänder gärna!

15320403_10155561754593242_2038320780_n
(mobilbild)
Här hade jag velat ha min kamera, och inte en mobil – men asch…. 🙂

Det finns en grej jag inte kommer att glömma på väldigt länge. Det var en incident som inträffade när vi var tvungna att vänta på en buss. I 24 minuter. Det var riktigt surt ute – men om en i sällskapet får ”spel” och släpper loss, så går tiden väldigt snabbt. Undrar om inte detta spel platsar bland topp tre över roligast i år. Hur som helst så kommer ”Happy Feet” och ”Albert och Herbert” att ha en helt ny betydelse i mitt liv.. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

På vägen hem var det helt magiskt ljus, så jag hängde en del vid tågfönstret med kameran….

0154

0175

0178
Jo, rätt nöjd med denna bild…himla nöjd faktiskt… 🙂

Så glad att jag nästan kan kosta på mig en äckligt söt julbild.. 🙂

2w3a0133

Ha en skön söndag därute!

2 reaktioner på “StorhetsvansinnE!”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.