Här kommer rykande färska bilder…! 🙂

Det verkar som att ju mer jag slår ifrån mig att jag inte vill ta porträtt, desto mer frågor får jag.. 🙂 🙂 🙂 Men jag gillar ju att testa, och tror att jag kommit på vad som triggar igång mig. Utmaningar! Inte fota porträtt rakt upp och ner – utan gillar om man har ett syfte.
I alla fall. I somras fick jag lära känna en tjej. Det här är en såndär vänskap som är lite otippad. Eller, den är faktiskt väldigt otippad – men väldigt väldigt rolig!

Får jag presentera Louise Carlsson, mest omtalad som brandman/kvinna….

9542
Hon ska tävla i Stockholm rätt snart. I en fitnesstävling. Jag har inte så mycket kunskap om detta, så när hon bad mig fota henne inför denna tävling så fick jag googla. Och Pinteresta! (Ni som inte upptäckte det stället än – ni har missat nåt!)

Förhållandena för denna fotning var inte de bästa. Ni har väl alla sett hur det ser ut ute – och man kör inte ut en person som ”deffar” i den kalla luften. Alltså fick vi hålla till på ett företag i Åmål.. 🙂 Och ljusförhållandena var inte de bästa. Så vi får på´t igen! 🙂

9569
Det är alltså massor med bilder jag måste hålla igen på grund av tävlingen, men jag kan bjuda på bilderna som vi tog när de ”officiella” bilderna var klara..

9538
Sorry, men så jäkla läckert!

Eller…

9517-2
…är denna bättre?

Sedan stod det en truck i denna lokal, och de roligaste bilderna brukar faktiskt komma när man spinner loss – och så blev det denna gång också! 🙂

9641
Sedan är det faktiskt grymt roligt när den man fotar är med på noterna, och här var det inga protester… 🙂

9653
Vackra Louise. Ärlig, rak och stark. Otippat detta – men behöver den där klarsyntheten du står för!

Bilden jag är mest nöjd med då? Det är faktiskt ett par stycken. En av dom ser ni som överskriftsbild, sedan är det faktiskt några godingar av de bilderna ni inte får se. Än… 🙂 🙂 🙂

Jag kan bara ta åt mig idéerna från trucken och lite till, annars är det guldgruvan Pinterest som står för resten. Och jag måste faktiskt erkänna att jag börjar bli liiiiite sugen på att fota porträtt. Bara inte personen på andra sidan vill ha normala sådana. Då släcker min skalle ner.. 🙂 Jag måste kicka igång. Det bara är så… 🙂

I alla fall. Tack Louise, för att du fick mig långt utanför min comfort-zone. Väldigt långt faktiskt… 🙂 🙂 🙂

4 thoughts on “Så har man gett sig in i fitnessbranschen då… :-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.