Det är en hel del i pipeline nu. Fotar faktiskt massor, men kan inte lägga ut nåt på bloggen. Än… 🙂 Men det kommer! Och ni kommer att upptäcka att frun förflyttar gränsen på sin comfort-zone betydligt längre fram! 🙂 Men som sagt, bilderna kommer i sinom tid. Är så jäkla nöjd!

Idag hade jag tänkt att lägga ut del två av bilderna jag flaggade för i detta inlägg.  Fast jag är inte riktigt ”där” än, håller på att rådgöra med fotografen om vad hon tycker. Jag brukar inte fega ur, men i detta fallet gör jag det. Ändå har jag betydligt mer kläder på mig på dessa bilder…hm…. 🙂

I bilden nedanför är det jag och mamma. Jag läste en utbildning på Karlstads universitet i våras. Det handlade om bilder, och att vissa bilder kan påverka en djupt. När man ser vissa bilder kan man känna lukter och nästan känna hur vissa saker kändes i handen. Min pappa var storrökare, och använde askfatet ni ser på bordet. Jag kan hur lätt som helst känna hur den kändes i handen. Bara genom att se askfatet ser jag pappa framför mig. Hur han låg på soffan, i sina hörlurar, lyssnandes på jazz och puffandes på en cigarett.

Jag har letat efter bilder på mamma och vår telefon. Mamma hade nämligen köpt ett sammetsskydd till telefonen. Var säkert väldigt flott. Då… 🙂 I alla fall, mamma fick besök en gång på 70-talet. Hon var iklädd städrock. Mannen i sällskapet som kom in sade: ”Hoppsansa, här kommer man på besök till Bäckströms – där är värdinnan avklädd, men telefonen är påklädd…” 🙂 (Lite rolig är den 🙂 )

scannat-036-kopia

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.