Varje år brukar vi dra iväg på nåt tripp med vår fotogrupp. Självklart ska det vara fotorelaterat. I år hade vi span på Ljusfesten i Alingsås. Vi hade alla hört så mycket om detta evenemang, så det var faktiskt med viss spänning som vi stack iväg!

Vi landade på hotellet, och det blev en klockren fördelning på rummen – jag och Terje fick det största rummet. Jag tror att om man slog ihop en del av de andras rum, fick vi hela vårt.. 🙂 Så himla rättvist alltså! 🙂

Vi tog en sväng ut direkt vi kom ner, det var ju Alingsås stadslopp under dagen!

7351
…och man började med stafetten. Kan säga att denne man var dretsist… 🙂

När det mörknade stack vi ut igen….

7362
…och det fanns vissa grejor som var rätt läckra! Ber om ursäkt för skärpan, eller rättare sagt bristen på den – det var rätt kallt..

7392

7400
Mycket mer bilder togs faktiskt inte, måste faktiskt säga att jag inte blev så jätteimponerad. Det fanns en slinga man kunde gå. För att med kunna följa den, så var vissa gatljus gröna. Rätt smart, men för övrigt så blev jag inte så imponerad. När Åmål var som bäst kunde de med lätthet ha konkurrerat med denna stad. Så….vi gick och käkade istället. Och sedan gick vi tillbaka till hotellet – och där spårade det ut rätt ordentligt.
Har ni umgåtts med vår fotogrupp när vi börjar balla ur och leka med kamerorna? Det skedde på hotellet. Jag lärde mig en hel del om kameran där, kan jag säga – och skulle nog tro att övriga i rummet undrade vad vi höll på med. Den bjuder jag på! 🙂

7500
Så himla skönt att få veta att man är omtyckt! 🙂

Vi stack iväg hemåt, men man vet också att det blir täta stopp. Det är ju alltid nån som ”ser nåt”…

7619
Akademisk kvart.. 🙂

Själv fastnade jag framför de ”höstiga” träden…

7570
Kan inte se mig mätt på dessa färger!

Promenerade iväg en bit, och såg ännu läckrare träd!

7645
Tänk om det hade varit en gnutta solljus denna dag – då hade bilderna kunnat bli helt magiska!

När vi var i Stockholm, så var jag inne på Scandinavian photo. I perioder är jag sugen på att börja fota ”infraröda” foton. Då finns det tre sätt att göra det på. Ett är att ”göra om” en gammal kamera. Inget för mig. Jag vill inte förstöra en kamera. Man kan även köpa ett filter och sätta på objektivet. Är lite sugen på detta, och slår nog till vad det lider…

7641
Men tills vidare kör jag budgetalternativet. Jag gör i ordning bilden i datorn… 🙂 Lite läckert blir det! Fast samma här – med lite solsken hade denna kunnat bli magisk!

Fast dagens höjdare var nog ett vattenfall vi hittade i Grästorp! Om vi bara hade haft lite mera tid, hade vi kunnat komma ännu närmare detta fall…

7689
Istället fick det bli lite andra bilder..

Att åka iväg och ta lite avstickare och köra udda vägar gör att man ser lite…hrm…ovanliga saker…

7704
Detta är bara en liten bråkdel av vad som fanns runt detta hus. Min känsla är kanske att det bor en något speciell människa här… 🙂

7709
En liten dröm jag har är att hitta en björkdunge där träden står på rad, gärna med en harmonisk bakgrund. Tills vidare får jag nöja mig med denna bild – det är nog det närmaste jag kommit hitintills!

7717
Hösten är min årstid – lätt….! Tyvärr har jag inte hunnit vara ute och fotografera den på långa vägar så mycket som jag vill – men passade på att njuta en del under helgen! Denna bild från Hunneberg…

Sedan kan det kanske vara så att ”borta är bra, men hemma bäst”. Jag har sagt det förut, och säger det igen – vägen från Ånimskog till Åmål är underbart vacker!

7773
Speciellt på hösten…denna i Västra Berg. Åk hit vet jag! Ni kommer inte att bli besvikna på nåt sätt!

Till helgen blir det ny destination – Bluescruise – kanske blir det träff med Sven Zetterberg – jag kommer i alla fall att lyssna på honom. Daten tar jag med Terje! 🙂 🙂 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.