14787679_10155388733413242_449758988_o
Vi har inte ändrat oss så mycket va? Det är 34 år mellan omslagsbilden och bilderna ni ser ovanför….

Åker oftast buss till jobbet, och brukar passa på att ”Instagramma” på vägen, lika bra att göra nåt av tiden liksom 🙂 Hade precis lagt ut en bild, och helt plötsligt gick min Instagram bananas. Trodde jag alltså. Fick se en massa notifieringar, och gick in och kikade. Och blev väldigt rörd….
Den där ljuvliga saken jag är gift med kom ihåg att det var på dagen 34 år sedan vi blev ihop. Kvällen när det ”tände till” på Vagabondo i Säffle 🙂 Till tonerna av Tomas Ledin och Agneta Fältskog. Sug på den ni!

Normalt sett brukar jag inte ge kärleksförklaringar över nätet. Jag tycker det är lite B, föredrar att säga kärleksförklaringar personligen. Det blir ännu liksom lite mer känsla i det då 🙂 Dessutom får jag ”lite kli” över den där facebooklyckan man visar upp. Frånsett det…Herrejäklar så glad jag blev över vad Terje skrev! Och det som gladde mig mest är att han skrev att jag är hans bästa vän! Det är ju precis så det är! Vi är varandras bästa vänner! Så – herregud – visst blev jag himla smickrad över vad han gjorde! Vem vill inte bli omtyckt?! Jag blev minsann både stolt och mallig att han förklarade sin kärlek för mig så att alla kunde se den.
Så från och med nu så får jag väl ändra min åsikt om det där kärleksförklaringarna på nätet.. 🙂

Tror ni att han nöjde sig med det? På eftermiddagen sitter jag i ett möte på Säffle stadshus när jag får ett mess från en arbetskompis. ”Du har blommor på ditt kontor, det kom ett blombud”!
Ja, jag har världens bäste man, och jag uppskattar det vi har 7 dagar i veckan. Vi är också helt normala och ler förstås inte sött mot varandra dygnet runt. Men vi skrattar så förbaskat gott ihop, tiger gott ihop, och föredrar att pusha varandra istället för tvärtom.

Så ja. 18/10 är en av de bästa dagarna i mitt liv. Utan honom är jag halv. Han ger mig styrka som ingen annan, och framför allt så låter han mig vara precis som jag är. Utan honom hade jag aldrig klarat av det livet ställt mig inför. Aldrig! Han är också den personen som känner mig bättre än jag känner mig själv – och han bevisar det gång på gång 🙂

(Har jag varit tillräckligt lökig nu? 🙂 )

4 reaktioner på “#throwbackthursday”

  1. Underbart! Är det några som förtjänar lycklig kärlek så är det ni❤️❤️❤️Kramar från mej❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.