Roligast i år? Ja, jag tror nästan det!

När jag surfade runt för ett tag sedan, så upptäckte jag att det fanns golfbollar som tände sig när man slog på dom. Skickade snabbt som en iller en länk till Terje. Hur läckert skulle det inte vara att fota med dessa?

Det gick ett tag, och vi glömde bort bollarna, men för ett tag sedan beställde Terje äntligen! Nu skulle de provas!

6831
Häromdagen var det dags! Efter en golftur, så ringde Terje på mig – jag stack ut till Forsbacka – och sedan var det bara att testa! Det var inte helt enkelt…

6835
Alla som fotat i mörkret vet att det är rätt krångligt. Man ska hitta rätt värden på kameran, man ska ha skärpa, det får inte bli för ljust…eller för mörkt…

6846
Vi har en stegtävling på jobbet, och jag kan säga att jag borde satt den på Terjes fötter. Han fick promenera en hel del denna kväll… 🙂

6850
Undrar ni om katten? Jag har saknat våra katter lite extra sista tiden. Vi kommer inte att skaffa oss nåt nytt husdjur, vårt liv är alldeles för intensivt just nu – men skulle ändå bra gärna vilja ha en ”liten tuss” att sköta om. Det får bli i nästa liv. I alla fall…när vi håller på och försöker få till bilderna hör vi ett litet jamande, och så kommer världens sötaste lilla katt fram. Så himla social! Jag har kollat varenda bild, trodde nästan att den skulle vara med. Men tyvärr  🙂 Den sprang och jagade bollarna (speciellt den gröna) När Terje slutligen skulle slå iväg ett slag, så hörde vi andra: ”Aj, där var katten ja!” 🙂 Men lugn, den blev inte träffad av varken karl, golfklubba eller bollar. Men både den och vi fick ett himla trevlig sällskap! 🙂

6862
Alltså, jag måste säga att jag är skitnöjd med hur bilderna blev. Visst blev det några riktiga ”vurpor”, men de blev förhållandevis få faktiskt!
Det är sådana här tillfällen som jag stoppar riktigt långt in i själen för att ta fram när livet är riktigt ”drettråkigt”. Jag tror också att om man får fundera lite, så kan man säkert komma på en miljon andra roliga sätt att fota med dessa golfbollar. Det är egentligen bara fantasin som stoppar….
Tar gärna emot bra idéer om ni har några 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.