Ja, nu börjar det närma sig den tiden på året då jag och Terje sticker iväg en sväng. Vi har på nåt sätt fått en ny tradition, men en sådan som skulle ”fått okej” – det vet jag. Kroppen minns ju fortfarande vad som hänt runt denna tid, men den spökar inte så som den gjorde de första åren. Det känns ändå rätt att åka iväg. Då behöver man inte bekymra sig för måendet. Och den där gula buketten som inhandlas varje år, får i år köpas i Stockholm.

susanne-i-badet
Känns lite overkligt att se dessa bilder ibland, som om jag inte varit där eller upplevt detta. Men det beror ju också på att det gått en del år  från det att bilderna togs. Man brukar ju säga att man med ett foto stannar tiden – visst är det så?
Just det här med att bada, och att bada med pappa var verkligen nåt som gillades skarpt! Själv har jag aldrig fattat grejen med badkar. Först är vattnet för varmt och då orkar man inte gå i, sedan kallnar det alldeles för fort och då är inte det bra heller. Och sedan blir jag rastlös… 🙂
Men dessa två gillade att bada, och njöt av det bägge två! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.