Ibland när man ser gamla kort, kan man börja le och tänka tillbaka. Minnas lukter, känslor och framför allt på lite pirr i magen. Ren glädje alltså. Dagens bild innehåller raka motsatsen – kommer inte ihåg ett smack, så frågan är om att jag inte förträngt tillfället 🙂 Gode tid….

Det är från en Thailandsresa – destinationen var Krabi om jag inte minns helt galet. Ser att håret är både grått och långt – och jag undrar i mitt stilla sinne hur jag tänkte på den fronten. Bad hairday – jupp! 🙂
Vid min sista klippning föreslog frissan att nästa klippning blir med lugg. Känner mig just nu högst tveksam till detta 🙂

IMG_9324 kopia
Våra Thailandsresor har annars varit helt suveräna. Vi har njutit varenda sekund av landet. Det är den ljuvliga befolkningen som ”gör” hela landet. Ändå känner jag mig färdig med resandet dit. Resan tar 12 timmar, och jag vete tusan om jag vill lägga så mycket tid på det nu. Jag tror att med åren vill man ha en lite enklare tillvaro. Mindre komplicerad. Man vill att livet ska vara så enkelt som det bara går, och saker som tar för mycket tid och kraft tar man bara bort. Det känns så himla befriande när man kommer till denna insikt. Att man faktiskt styr över sin egen tid och vad man gör med den….

Annars så känner jag mig faktiskt lite nyfiken på Europa, det finns en del ställen jag skulle vilja bocka av där. Resan till Polen för några år sedan gav mersmak big time! Kroatien är ett ställe jag varit sugen på i många år. Men ett land man hör talas mycket om är faktiskt Ungern. Man kanske skulle göra slag i saken? Annars så är det ju faktiskt så att Norge frestar mig en hel del….Ja, det finns hur mycket ställen om man bara vill.

Har ni nåt mer förslag? Jag är öppen för ALLT! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d