Ja, då var det dags igen då… 🙂

IMG_4239567573572 kopia
Jag har varit framför kameran igen… 🙂

När jag för några år sedan skulle intervjuas för reportaget i Allas veckotidning, så var jag som sagt mer bekymrad för att fotograferas än för själva intervjun. Det är så jag är…
Jag tror att jag kan ge intrycket att jag är social och har lätt för att prata med folk. Det stämmer inte riktigt med verkligheten. Är faktiskt rätt blyg, och har lite ont av att vara i centrum. Så varför i h-e utsätter jag mig för detta hela tiden då????!! 🙂
Jag tror att jag har en gen (lite skadad sådan 🙂 ), som gör att jag hela tiden måste testa mina gränser. Hela tiden. Se hur långt jag kan pressa mig själv. Man kanske också kan se det som att jag inte vill dö nyfiken och ångra allt jag inte gjorde 🙂

Jag är också himla noga med att inte blanda jobb och privatliv. Speciellt i denna blogg. Där ska den privata Maria få husera fritt, om än med lite begränsningar.. 🙂 🙂 🙂 Men idag kommer jag att göra ett undantag…
För några år sedan jobbade jag med att föra in ett alldeles glimrande felanmälanssystem i våra kommuner (nej – företaget avlönar mig inte! 🙂 ) Jag fick chansen att utvecklas, och tog den. Varje år har detta företag en konferens i Göteborg med workshops och föreläsningar. Jättebra sådana! Man får ytterligare tips om hur man kan utveckla systemet i sin kommun. Förra året var jag inte med på konferensen, allergin blommade ju som värst då. Men i år hade jag tänkt att åka igen!
Så i juni i år får jag ett mail. Vill jag hålla ett föredrag på konferensen? Det kommer att vara sisådär 120 personer närvarande. Jag hör mig själv svara ja… 🙂 Så just nu håller jag på och laddar mentalt för detta föredrag, där jag kommer att berätta lite om Säffle och Åmål. Kommer att bli en riktig boost. Efteråt.. 🙂

Och behövde därför en profilbild till företagets inbjudan. Bad Tony Berg att fota mig för detta….

ic
…och nej. Jag njuter inte. Men nu är det gjort….Fotningen alltså. Själva föredraget går av stapeln i november – och laddar en hel del mentalt nu. Kommer att gå bra – men sedan har jag testat mina gränser för ett tag framåt skulle jag tro…

Men ja. Jag är blyg – vare sig ni tror det eller inte.. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: