För två veckor hade jag ett inlägg som blev rätt uppskattat. Då hintade jag om att det fanns några bilder som togs vid samma tillfälle, som jag minsann inte tänkte publicera. Jag har haft ett visst tryck på mig angående detta.. 🙂 🙂 🙂

Jag har sugit på denna karamell lite, och efter lite modifieringar på bilderna har jag bestämt mig för att publicera en av dom. Övriga suger jag på ett tag.. 🙂 Jag skiter fullständigt i att ni tittar på bilderna, det kan jag ta med lätthet. Jag står för vad jag gör. Det är känslan att de lever länge ”på nätet” som bromsar mig….

Här är alltså en av bilderna….

Vita-Sannar-149-kopia-683x1024, text
Från Vita Sannar den där morgonen när jag och Terje fotades ihop. Jag hade sett bild på en kompis där hon fotograferades med bar överkropp. Bilden var oerhört vacker. I silhuett blir bilderna så mycket mer diffusa, och man får inte någon speciell nakenkänsla. Jag var ju dessutom inte helnäck, så det kändes inte så jobbigt. Och bilden ville jag ju ta.
Vad som är läckert med denna bild? Kolla Terje… 🙂 Jag tycker det är sååååå läckert när man ser behån hänga från hans arm! Det här är en sådan där bild som jag fnissat åt massor hemma. Och att Mimmi var så alert att hon tog bilden! Ser att det vita området på bilden är rätt omfattande. Nu hävdar jag inte på något sätt att jag är välutrustad, det är snarare så att det hänger litegrann.. 🙂 Å andra sidan, jag ser inga släpmärken i sanden av dom – så har väl rätt godkänt i alla fall 🙂 🙂 🙂

Vill ni ha lite extra bonus? Det visade sig att vi tydligen känner folk som har en stuga på Vita Sannar. Så när vi tog dessa bilder, så blev även vi fotograferade. Av folk i stugorna… 🙂 🙂 🙂  Som vi har skrattat åt detta efteråt! 🙂

Så…nu fick ni se den ena bilden! Men bilderna från Olgas vistelse runt Kulturmagasinet i Åmål – DEN får ni vänta på… 🙂 Behöver samla mod betydligt längre tid!

2 reaktioner på “#throwbackthursday”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.