Det här med att umgås med folk som fotar är faktiskt så himla kul! Många idéer är det som bollas, och man har ju alltid nån frivillig framför kameran om man vill testa. Jag har därför mängder med bilder i min dator som aldrig kommer att visas offentligt. Dom är skitbra och vääääldigt roliga. Men det kanske inte är alla som vill att bilderna ska visas…. 🙂

Umgås man med fotografer så vet man också att man inte kan ha för bråttom…

130 kopia
Det kan ju hända att fotografen helt enkelt måste fota sitt objekt. I en halvtimme. Eller mer… 🙂 Det är alltså inte bara stenar i denna bild. Den svarta profilen ni ser här är alltså själva frun liggandes på sidan… 🙂

Fast vi har allt bra kul när vi träffas. Och påfallande ofta ser det faktiskt ut såhär…

IMG_1718 kopia
Den här dagen hade vi fotat en helt magisk soluppgång på Örnäs. Innan fikat hamnade jag och Mimmi bakom ”det vita trädet” ni ser till höger i denna bild. Ni vill inte veta hur länge vi låg där.. 🙂 Men bilderna blev bra! 🙂

Så var det den gången när Olga föddes. Från detta tillfälle kan jag inte publicera alla bilder, helt enkelt för att jag har en liiiiten, liiiiten spärr 🙂 Korten är hysteriskt roliga, och ni skulle få er årets skratt. Men inte av mig. Inte idag.. 🙂

Elin & Maria 174 kopia
Vi var några som hyrde Kulturmagasinet i Åmål en dag, och hade med oss massor med kläder  och annat ”bös”. Sedan gav vi varandra en timme var framför kameran. Otroligt roligt och lärorikt. Finns några pärlor från denna dag. Sedan var det då min tur att fotas. Jag hade plockat med mig lite gamla kläder hemifrån, sedan hade vi även nån peruk. Under mycket fniss tog denna dam form… 🙂 Om jag kommer ihåg rätt så fotades jag inne i Kulturmagasinet först. Sedan gick vi ut. Jag kommer ihåg att jag kikade ut lite försiktigt från dörren vid Kulturmagasinet. Då vänder sig Mimmi om och säger: ”Maria, du behöver inte bekymra dig. Det är INGEN som kommer att känna igen dig!” 🙂

Och det var det nog inte… 🙂

Elin & Maria 222 kopia
Here is Olga… 🙂 När vi tog dessa bilder, så cirklade det en karl bakom oss hela tiden. En presumtiv kund? 🙂 🙂 Lite kul var det faktiskt. Jag såg honom hela tiden, men inte de som fotade mig…Sedan blev jag övertalad att göra lite andra roliga grejor, och det är dom bilderna ni inte får se 🙂 Det kan till exempel hända att jag kanske tog plats på nån motorhuv, och lite annat. Bilder som förstås bevarats. I Mimmis dator…… 🙂
(Och cigaretten är en så kallad e-cigarett, så ni kan vara lugna 🙂 )

Så till avdelningen projekt med bilder man vill testa att ta. Då funderade vi på denna…

härifrån-till-evigheten
Hahahaha…nej. Det gjorde vi INTE! 🙂 Fast den är rätt snygg!

Vi var och fotade en soluppgång på Vita Sannar en sommarmorgon för några år sedan. Att vara där en tidig morgon är helt magiskt! Denna gång träffades jag, Terje, Mimmi och Tony för att fota några timmar. Mimmi och Tony kom från Åmål. Jag och Terje kom ifrån Göteborg där vi hade varit på en konsert med Robbie Williams. Efter Ullevi åkte vi direkt till Vita Sannar för att sova där. Trodde vi. Visade sig att det hade varit en fest, och att det passerade ungefär en miljon människor förbi vår bil. Kunde vi sova? Har nog aldrig varit så när att strypa nån i hela mitt liv. Det var i alla fall denna morgon som jag och Terje hamnade framför kameran, och det blev faktiskt rätt bra…

942432_10151736099867472_812628494_n kopia
Blev helt ok va? 🙂 Även från detta tillfälle finns det bilder med otroligt mycket humor i. Ni kan få se dom hemma hos mig, men inte i denna blogg… 🙂 🙂 🙂

Så ja…vi har himla mycket roligt när vi träffas. Och det resulterar oftast i många goa´skratt, och otroligt gott tjöt lång tid efteråt.. 🙂

Mitt nästa ”projekt” då? Jag var på Fotografiska i Stockholm i juli. Där hade de en underbar samlingsutställning med bilder på Greta Garbo. Älskade dom. Därför har jag bett Mimmi fota mig som Garbo, vad tror ni om det? Hiss eller diss? 🙂

(Bilden på Burt Lancaster och Deborah Kerr har jag lånat från nätet. De bilderna som inte är mina, har Mimmi Storm tagit.)

8 reaktioner på “#throwbackthursday”

  1. Härliga bilder! Mycket kärlek i bilden på dig och Terje! ❤ När kan jag komma å se dom andra? Nyfiken som bara den! ??

    1. Haha…ikväll blev jag övertalad att lägga ut ”de hemliga” bilderna. Får sova på saken bara. Och samla mod… ???

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.