…..trippen till Göteborg!

Semestern börjar närma sig sitt slut, och det blir väl någon form av summering då. Har den blivit som jag trodde? Njaej… 🙂 Det här med tidig semester är verkligen inte min pryl. Denna semester blev mer eller mindre en ”jobbsemester” på grund av boken. Det är helt frivilligt, och jag klagar inte en sekund. Men jag har varit ordentligt trött mellan varven.

Det kan väl hända att fru Olsen pep till nånstans där i mitten av semestern. Bara att få komma iväg och göra nåt. Allsångsklassikern undrar ni säkert då. Jovars, men att plöja 125 mil på tre dagar gjorde att man faktiskt inte hade så mycket tid att njuta av de tre ställena. Jag vet – även det var frivilligt. Gnäller inte 🙂

Så vi bestämde oss helt enkelt för att ta en dag i Göteborg. Tåg ner, käka lite, och tåg hem. Blev en fullträff, och kommer att göras om igen. Snart!

-4741
Bara att glida omkring helt kravlöst var helt underbart! Just det här att vi inte hade nån bestämd aktivitet gjorde hela dagen….

-4742
Det här med gatufoto är skitsvårt. Ska man göra det ”på riktigt” ska man i princip köra upp kameran i ansiktet på folk. Och det gör jag inte!

-4776
Då gillar jag mer att gå med kameran på magen och smygfota.. 🙂 (Som om det skulle vara ärligare.. )

-4796
En liten notering dock. ALLA håller verkligen på med sin mobil. När jag tittar igenom bilderna från dagen ser det ut såhär på 80% av korten!

-4825
Typ….

-4819
Här är de resterande 20% 🙂

Vi landade i alla fall på en servering där vi satt och tjötade och bara iakttog folk. Vi var kvar på stället ett bra tag, och bara var….

unnamed-2

Vi håller på med ett litet sidoprojekt i vår fotogrupp. En månad var ska vi ha en aktivitet, och augusti månad blev min. Jag bestämde mig tidigt för att ha en bildversion av ”Så mycket bättre”. Jag har alltså bett de andra i TILT att tolka en av mina bilder. I gengäld ska jag tolka de andra i gruppen. Jag har alltså haft på mig fotoglasögon som heter: ”Terje”, ”Tony”, ”Mimmi”, ”Lena”, ”Anders”, ”Lisa” och ”Tess” ett tag. När vi satt på denna restaurang trodde jag att jag hade fått tag på en ”Terje”….

-4827
Denna bild skriker ”Terje” för mig. Arkitektur, linjer, underfundighet i bilden. Men nix Terje (och ni andra). Det blev en helt annan bild… 🙂 🙂 🙂

Tänk att en sketen tågresa kan göra dig på bättre humör, få dig att hämta hem din kraft, och att bara vårda dig själv – men så var det. Man måste fokusera på det positiva! Denna sommar har jag noterat hur mycket folk fokuserar på det negativa, vad som fattas, vad som inte stämmer – istället för motsatsen. Varför bryr man sig liksom…? Jag håller tyst ett tag till, men kommer nog att göra nåt ”statement” om ett tag.

Jag kommer alltid att välja det positiva. Alltid.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.