Hade faktiskt tänkt strunta att blogga denna vecka, och ta lite semester… 🙂 Men så fick jag lite feeling, så här kommer den hemskaste bilden av de hemska…

mariathailand
Ja, det blir inte mer ugly än såhär – och jag bjuder på det 🙂 (Det värsta är att jag tyckte hatten var frän, men jag ställer mig mycket frågande till det just nu 🙂 )
Jag kan faktiskt inte så nåt förmildrande i hela bilden hur mycket jag än försöker, och jag hoppas att jag inte gick ut på det här viset. Jag passar verkligen inte varken hatt eller mössa. Det fanns några år när vi åkte frekvent till Hemsedal, och veckans höjdare var när jag provade mössor, och försökte få med mig nån snygg hem. Gick aldrig. Susanne och Terje vred sig av skratt när jag provade. Och jag kan förstå dom, för jag skrattade lika mycket själv… 🙂

Så, om ni nu försöker få på mig nån hatt nån gång –  minns då denna bild är ni snälla.. 🙂

Själv sitter jag på tåget hem från Göteborg när ni läser detta. Terje var tvungen att ”valla” tanten på annan ort under semestern.. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.