Det har väl inte undgått någon att vi släppt en bok som handlar om Åmåls Blues Fests första 25 år. Nu har vi även avverkat vår Releasefest. Nu är det på riktigt liksom!

Nästa vecka kommer vi att stå på en en massa ställen i Åmål och sälja boken, så det blir att kavla upp ärmarna på riktigt!

-2414
Här har ni vår första kund Annica. Lite extra roligt för mig att det var någon av ”de mina” som var först plats…

-2417
Jag tror (och vet) att hon gillade den!

Alla som varit i Åmål under bluesen vet att det blir något slags kollektivt glädjerus över hela stan, oavsett om du är 10 år eller 90. Det är detta vi försökt fånga i boken – den enorma glädjen som finns i staden! Av de omdömen som vi fått om boken så har vi lyckats! Bara att få höra det känns underbart!

-2419
Sen är det ju faktiskt VÄLDIGT skönt att Bluesgeneralen Nils Lönnsjö gett oss mer än en tumme upp! Jag blev väldigt glad att han tog sig tid att komma på vårt boksläpp!

-2425
Ni kommer garanterat att känna igen oss under Bluesfesten, vi har sett till att trycka upp tröjor som är exakt likadana som bokomslaget. Fiffigt eller hur? Då är vi ju enormt lätta att känna igen – och böckerna också! 🙂

Vi hade faktiskt folk som kom och gick hela dagen. När man gör en sådan här grej är det ju ett litet vågspel, kommer folk att tycka lika mycket om resultatet som vi gör? När jag nu sitter och skriver detta inlägg, så är jag lite sliten. Det är så mycket spänningar som släpper….

Efter att Releasen var över hade vi bestämt oss för att käka lite, och bara njuta av stunden.

-2498
Fast så var det ju några som tjuvstartade lite.. 🙂 Förstår ni att man njuter av dessa människor?

-2503
Sedan kom det lite folk från Säffle, och vem det är kan ni ju se själva… 🙂 Fast, det var denna tokiga brud som landade fotningen med ”Mammas pojkar” (Pölsa och Micke tretton, eller Starrin och Östling om ni hellre vill det 🙂 ) för boken. De har faktiskt besökt vår eminenta festival. Jag hade turen att få vara med om denna fotning, och de är precis så okomplicerade som de verkar!

releasemobil1
Yiiiiha!!! Vi har rott vårt projekt i hamn, och det är så jäkla skönt! Som vi säger i TILT:  Skål – tack och förlåt! 🙂

Egentligen är det rätt unikt av oss att ha klarat av detta och att vi fortfarande kan vistas i samma rum.. 🙂 Man testas ju otroligt mycket under en sådan här process. Vi är 8 otroligt starka personer, och att ha fått alla att dra åt samma håll känns rätt läckert! Nu har man också fått tillbaka lusten att ta bilder igen, för det ska ni veta – när man sitter och har urvalsprocess på över 100.000 bilder blir man otroooooligt bildtrött 🙂

Vi syns till veckan på stan! Boken kommer att börja säljas på torsdag! Var vi kommer att stå?
Frukostbluesen på XO, vi kommer att vara på Solsidan, samt på Gågatan, Plantaget, Fisketorget, och vid Kulturmagasinet! Vi ses där!

Här kan ni läsa mer om oss!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.