Jag har fått höra att jag borde söka hjälp för att bli frisk. Från vadå? 🙂 Ja, imorgon ska jag nog göra något av det mest udda jag nånsin gjort. Vi ska påbörja första omgången av Allsångsklassikern! Denna strålande idé fick Terje förra året, efter att vi hade besökt Allsång på Grensen, som ligger på Fredrikstens fästning. Jag tycker fortfarande fruktansvärt illa om allsång. Kan egentligen inte tänka mig värre straff än att genomlida ett allsångsprogram, och nu blir det tre program på tre dagar. Meeeeeeeen…..jag tycker själva grejen är så himla frän!

Så imorgon börjar det! Istället för att kika på nån viss Mr Springsteen, så väljer vi alltså: Carola, Viktor Olsson (?), The Foo Conspiracy, Elisa Lindström och Carl-Einar Häckner. Ni som känner mig kan nog räkna ut vem jag mest ser fram att träffa här. Börjar på C och slutar INTE på arola… 🙂

Eftersom mr Bruce är i Göteborg kostar det en halv förmögenhet att bo där, så vi stampar foten i plattan och drar till Borås och bor där. Vad händer på tisdag? Allsång på Skansen ju!! 🙂

På Skansen kommer vi att få se ett känt Allsångsansikte!

-6486
Helen Sjöholm kommer att uppträda. Ihop med BAO och Miriam Bryant!! Och Frans! Måste säga att det är nästan så att jag kan börja tralla med denna gång. Fast…nej, det kommer ta mig tusan inte att hända alltså!
I Stockholm ska vi passa på att dra till Fotografiska för en utställning. Rockartisten Bryan Adams har nyss haft vernissage, och hans bilder får bara inte missas! Eventuellt ansluter några vänner till Skansen, i alla fall håller jag tummarna för det. Så, jag måste säga att denna föreställning ser jag nog fram emot lite mer. Men kommer inte att sjunga. No way! 🙂

På onsdag, vad gör vi då? Jo, vi kommer att vakna i Stockholm, och ta den lilla vassa riskokaren och styra kosan mot Fredrikstens fästning och ”Allsång på Grensen”. Sista anhalten på Allsångsklassikern!
Har ni hört talas om dessa artister förut? Nico & Vinz, Angelina Jordan, Marcus & Martinus, Alexandra Joner, Adelén, Tone Damli og Kate Gulbrandsen? Nej. Tänkte väl det! Men det har jag och Terje! Marcus och Martinus var några av artisterna förra gången vi var där. Publiken var som ett enda stort pubertetsskri när de visade sig 🙂 🙂 🙂 , blir ju kul att få uppleva det igen…En viss liten herre vi känner uppträdde ju med Tone Damli i en svensk Mellofestival, så till namnet känner jag till henne. Men annars? Nope!

-6591
Blir väl att se fram emot detta annars 🙂

Ja, jag tänker då i alla fall gå in för det. Man har liksom inte ett förbaskade dugg roligare än man gör sig! Om inte annat får jag väl se till att sysselsätta Terje…

-6666
Snygg text? 🙂 🙂

Nu är det ju såhär, att om man läser Terjes bloggtext noga, så skriver han att man kommer att få ett diplom om man med på alla tre evenemangen under en säsong. Check!
Om man är med på alla tre ställena under en vecka kommer man att få diplom+medalj. Check!
(Nu skriver han även att om man hamnar i tv:n så utgår ytterligare ett pris, men jag inser att det kan bli lite svårt att komma med)

Men i alla fall…TERJE! Mitt diplom och min medalj??????? 🙂 Var kommer det att utdelas?

4 reaktioner på “Allsångsklassikern 2016!”

 1. Marcus & Martinus, Mitt barnbarn 13 år ( nästan 14) kommer att vara grymt avundsjuk, åker Sverige runt för att se dem.
  Stockholm, när blir det Bromma ( Nockeby) man bara undrar lite stilla ?

  1. Haha…jag lovar dig att det kommer att bli Bromma, men denna tripp var så himla påställd! Inte en chans att vi skulle hinna med. Vi satt ju liksom större delen av tiden i bilen…haha…
   Kan du förklara grejen för mig med Marcus och Martinus? Jo, de är duktiga, men fattar liksom inte riktigt grejen.. 🙂

   1. Inte jag heller fattar den hysteri de skapar, är nog bara en 13-14årig liten tjej som kan förklara det. Tilda är nu förtvivlad för hon ska till Malmö då de skulle vara med på Sommarlov och så blev det inställt. Åka ända till Malmö för att se två norska tvillingar???
    Middagsinbjudningen kvarstår till herrskapet.

    1. Haha…jag förstår ditt bryderi, och jag förstår faktiskt inte deras ”storhet”. Så bra är de liksom inte! Men himla tråkigt för Tilda som blev utan konsert!
     Jag har gärna injudan kvar! Klart vi måste ses igen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d