Jaha…när ni läser detta så sitter jag förhoppningsvis och käkar på Solsidan i Åmål. Troligen lär det väl slinka ner något glas vitt också. Varför? Jag har gått på fyra veckors semester! Tjoho!

Om jag kommer ihåg rätt, så är det första gemensamma tidiga semestern jag och Terje har – någonsin! Ska bli kul att se hur detta kommer att bli! 🙂 Jag är annars en sådan som gillar att gå och arbeta en bra bit in på sommaren. Tycker så mycket om lugnet som lägrar sig på arbetsplatserna när sommaren kommer och många är borta. Så lär det inte bli i år. Eftersom jag redan gått på semester alltså..haha….

Nästa vecka kommer jag och Terje att genomföra ”Allsångsklassikern” 🙂 Kommer att skriva mer om den på söndag. Så jäkla cool grej – i all synnerhet eftersom jag avskyr allsång nåt överjordiskt! 🙂
Annars kommer ju denna semester mest att styras av boksläppet vi har på vår Bluesbok. Stor del av tiden går ju åt till praktiskt arbete, den ska ju till exempel säljas. Men mer om det i ett helt annat inlägg! (Jag hotade med att ta bloggledigt, ni ser att det redan skitit sig va? 🙂 ) Annars märks det tydligt att jag redan gått in i ”semestermode”. Sent, mycket sent i säng på kvällarna. Gör ju inget – jag får ju snart sova ut ju! Jag  hoppas också innerligt att jag får vara frisk och kry denna sommaren, och slippa NÄL-besök. Det bestämmer vi! Att jag slipper alltså.. 🙂

Hur som helst kommer det att bli en spännande sommar, jag kommer att göra en hel del som jag inte gjort förut.

mariasemester
Däremot hoppas jag få göra detta igen! Det är få saker som är så avslappnande. Terje sitter och fiskar, och jag fotograferar. Timmarna flyger iväg, och man laddar batterierna så snabbt. Så jag vore kanske tacksam om jag fick se solen några glimtar i alla fall.

Det är kanske nu man ska summera första halvåret litegrann? Två ord: Oerhört intensivt! Det har också hänt en hel del på insidan. Det känns oerhört skönt OCH kul att man fortfarande växer inombords fastän man är vuxen.
Är det nåt annat inplanerat inför dessa tre sommarmånaderna? Nja, tänkte ju försöka fortsätta springa, om kroppen håller. Siktet är inställt på Midnattsloppet i Göteborg 20/8. Än så länge klarar jag inte tiden som gäller innan repet dras, men det är ju inte augusti än. Fota bluesen ska ju göras, jag tror jag är i fotodiket i år igen. Träffa de sköna vännerna vi har är ett måste. Tycker denna vänskap är så kravlös och härlig. Träna golf kanske? Ska försöka i alla fall – är på jakt efter några golfklubbor, får se hur det löser sig. Terjes är liiiiite långa! 🙂 Tror inte att jag får några större problem med att få tiden att gå faktiskt. Brukar inte få det.

Har idag tackat ja till en grej i november. Ska hålla tal inför hundratalet personer i Göteborg. Känner jag mig själv rätt kommer jag att gå och puttra lite med detta. Förbereda skallen lite sådär… 🙂 Nervös? Nix… 🙂 I alla fall inte än…Korkat beslut? Nix! 🙂

Nu tar jag och säger skål! Har ju det där vinglaset som ska tömmas 🙂 Tack för att ni läser – trodde inte det skulle vara så många som skulle uppskatta denna sidan – men är så glad att ni gör det!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.