Eller kanske tvärtom – alltid på en söndag?

Det har ju varit helt suveränt väder. Äntligen! Försöker använda nya kameran mycket nu. Än så länge kommer vi inte riktigt överens, den är ju liiiite mer komplicerad än sin föregångare….

På söndagen stack vi ut till Forsbacka och motionerade golfklubborna lite. Jag motionerar ”med skallen” för första gången i mitt liv. Tar det väldigt, väldigt lugnt! Tänk att kärringen lärde sig, det tog ju bara 56 år (lite drygt 🙂 )Än så länge funkar det, men vågar inte hoppa högt än! (Varför är jag så åldersfixerad egentligen? De som växer upp nu har inte alls denna koppling till ålder som ”vi” har. Jag känner själv att jag nästan ursäktar mig i inläggen. Kallar mig själv för ”tant” och ”kärring”, vilket jag kanske är , men jag känner mig ju inte så gammal. Jag har flera kompisar som är hälften så gamla som mig. Är oerhört glad över att de gillar att umgås med mig, men”förstår” inte. Sade det till en av dom en gång, men fick världens längsta blick. Och en kommentar: ”Ålder är bara en siffra, eller hur?” Jaja…bara en tanke 🙂 )
Ibland funderar jag på om jag genom vänskapen med de yngre försöker botgöra mig för att Susanne är borta. Att jag försöker finnas till lite extra mycket för mina yngre vänner. Men nej, det är inte så. Första året kanske, men inte nu. Vi klickar helt enkelt!

Vi blev uppringda av några fotokompisar när vi var på Forsbacka, och bestämde oss för att sticka ut och fota tillsammans. Edsleskog eller Mjölkudden? Edsleskog eller Mjölkudden? Vi testade bägge, men det blev olika slags fotningar…

-1298
Ni som följt mig länge vet att jag älskar Mjölkudden (…som ligger i Edsleskog. Jag veeeet!) Om ni inte besökt detta ställe, så gör det. Helt underbart här!

-1296
När man är ute med fotografer, så är liksom ingen fotoställning för knäpp. Och man anser för det mesta att ALLT är vackert när man fotar ihop. Ser man dessutom att någon börjar fota nåt, så blir man lite stressad. Och så tar man bilder på samma sak – och åker hem och kastar bilderna. Vi trissar varandra.. 🙂

Tror ni att allt är så vackert som det ser ut?

-1354
Nix…vi fixar och trixar för att få bilderna precis som vi vill. Ibland.. 🙂

Så började Terje och Lisa att hålla på med maskrosorna. Som ni ser på omslagsbilden så blev det rätt kul mellan varven. Jag älskar när man fångar spontanitet på bild!

-1315
Nu var det ju inte riktigt så lätt som man hade önskat att få en bra bild av detta…

Som det står i Zeke Warg, och de tre små grisarna… (ingen liknelse alls i detta Terje och Lisa!)

-1317
….och hon blåste…och hon blåste…och hon blåste.. 🙂 🙂 🙂

Vi insåg rätt snabbt att solnedgången inte skulle bli maximal vid Mjölkudden. Och för att Lisa skulle hinna få tillbaka andan flyttade vi oss till rastplatsen vid Edsleskogs värdhus…

-1396
…där det var lite småvackert… 🙂 Förutom oss fyra fotografer, hade vi också sällskap av roddbåten på bilden. Och 3 miljoner knott. Jag har inte ont av dom, men de syns ordentligt i bilderna.. 🙂

Vi satt länge och följde och fotade solnedgången. Till slut var det nån som började få tråkigt – det hände ju inte nåt i bilden….

-1424
Så det börjades att kastas STORA stenar…! Och han ryckte med sig ytterligare nån fotograf. Fast ja, det hände ju lite i vattnet alltså.. 🙂 Sedan började Terje klaga på att objektivet blev blött. Nähä…!

-1449
Jag kan tycka att det är lite mäktigt att följa en solnedgång. Man har sett det massor med gånger förut, men det är alltid en ny känsla…

-1447
Där var solen borta. Det infinner sig rätt snabbt ett helt annat ljus då….Läckert hur det blå ljuset kommer nästan med en gång!

Vi försökte vara kvar lite till, men ögonblicket var liksom förbi. Så jag gick lite före till bilen. Vänder mig om, och får se…..

-1462
….detta….Eller, nästan i alla fall. De här två var också på väg till bilen – men kommenderades ner igen. Tony instruerade och jag fotade…Så på denna bild ser ni:
Tilt photogroup member 003 Terje Olsen, och 008 Lisa Gustavsson 🙂 Vet ni vem som är nummer 001? Det är JAG! 🙂

Det här med silhuettbilder är svårslaget. Det blir så effektfullt hur man än bär sig åt. Plus att man faktiskt inte behöver bry sig om ”hur man ser ut”. Det syns ju ändå inte…Nej, det är verkligen nåt speciellt med de bilderna. Jag tycker också att känslan i dom i regel blir lite mer lekfull.

Här kommer en liten åldersfundering till. Har lämnat in några t-shirts som ska tryckas lite text på. Jag tänkte lite fel med en tröja, ursprungstexten gick inte att göra. Alltså måste jag komma på nåt nytt. ÄLSKAR ju citat….
Funderade på att trycka: ”Go All In”, men den är lite för snäll. Sedan funderade jag på: ”She believed she could do it, so she did”. Jag gillar den mycket. Fast en jag tycker väldigt, väldigt mycket om är: ”Unfuck yourself”! 🙂 Dels för att den är kaxig, dels för att den ligger gott i munnen…haha..men…är den för barnslig? 🙂 Blir den to much?

Tar gärna emot åsikter, sedan får vi se om jag gör som ni säger 🙂 🙂 🙂

2 reaktioner på “Aldrig på en söndag?”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.