Kolla det prisbordet! 🙂 Den där lampan herrn bär med sig har nyss pensionerats hos oss – så det var en himla bra vinst. Det brukar viskas i hans öra när han tagit pris någon gång. ”Vi behöver handdukar”, eller vad det nu kan vara som saknas hemma. Vad han fick lampan för? En hole-in-one! Som jag var med och såg – och nej, den gjordes inte på mig! 🙂 🙂 Utan på tolfte hålet, och det var urläckert att få se!
Min enda golfvinst är från en kalkongolf som vi spelade ihop. I hällregn. Vi vann ett dussin ölglas. På en utlottning 🙂 Det var för övrigt samma tävling där jag drog ner sommarens jubel….

Vi spelade som sagt i hällregn. Som den hobbygolfare jag var, så hade jag inte skor med dobbar, utan vanliga gummistövlar. När vi skulle slå ut på fjärde hålet, skulle jag snabbt springa uppför en grässlänt. Halkar, hinner inte få upp händerna utan drar i hela kroppen, och speciellt tuttarna så det sjöng om det…Tårarna brände i ögonen, men det kunde jag ju inte visa – utan gick därifrån och sade: ”Terje, ska du klämma på bröna nu, så får du klappa mig på ryggen – för det är där dom är nu”….
Det befriande skrattet som kom från de andra i ”bollen” var skönt! Jag tror dom såg hur ont det gjorde, och att de kanske hade lite svårt att veta hur de skulle visa det. Det slapp de nu 🙂 Men ont gjorde det. Riktigt ont.
Så kom prisutdelningen. Tävlingsledaren, som var med i vår boll, frågade om han fick berätta vad jag hade sagt. Absolut! (Jag trodde nämligen inte att han skulle göra det. Men det gjorde han.. 🙂 ) Minst 30 personer vänder sig om och tittar på mig, som vid det laget var lika röd som byggnaden på bilden. Men sånt bryr jag mig egentligen inte om. Gladde väl nån den dagen 🙂 🙂 🙂

 

forsbacka
Funderar på om jag kanske ska ta upp golfen igen, har lite saker jag behöver hemma 🙂 Och, förresten – de där två jag skrev om däruppe, de är tillbaka på framsidan igen…. 🙂

6 thoughts on “#throwbackthursday

  1. Ja män du ä väl för Go,tror nog du avancerat från hobbygolfare till riktigt bra golf ess?Måste säga du skriver så helt underbart känns som jag varit med i den bollen,läser och ler ser bilden framför mig på dig.?

    1. Haha…ja, att jag inte small av när det hände! Såg stjärnor – men kunde ju inte visa det ?? Du gör mig så himla glad när du skriver att du gillar bloggen – tusen tack!!

  2. Du kunde ju berättat att den lampan fick jag för en speciell händelse. Varje golfares dröm…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.