Denna vecka kommer att gå i dansens tecken, och det blir lite mer tydligt på söndag.. 🙂

Alltså det här med dans är inte riktigt min grej – sittdansa på stolen vid datorn – helt okej. Göra några små ”Chandlerdanser” (ni som sett Friends vet vad jag menar 🙂 ) av ren glädje hemma – också helt okej. Men det där med att springa på danser, det är verkligen inte min pryl. Jag brukade ju göra det förr. Det var ju så man träffades förut. Hur tror ni jag träffade ”Prince Charming”?
För några år sedan var jag riktigt obekväm för omgivningen, tror jag. Alla, jag menar verkligen alla, gick till Ishallen i Åmål och dansade. Utom jag. 🙂 Jag har förstått att det skapade viss bryderi hos folk när bara ena parten var på dans. Jag sysselsatte nog några av stadens skvallerkärringar då, och det bjuder jag på. Ingen fnurra på tråden, som nog många trodde (och frågade oss 🙂 ) Man kunde tydligen inte gå ut själv, utan att funderingar uppstod. Den bjuder vi på! 🙂

Men det har hänt….

mariaoterje
…att vi dansat alltså… 🙂

Mycket snyggare än såhär kan det inte bli 🙂 Det är långt mellan gångerna, men vi är rätt bra på det när vi väl passar på. Fråga de som var runt oss på Tanumstrand i december förra året när vi svängde de lurviga får ni höra 🙂

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.