Alltså, helgvädret är ju inte så upphetsande så man smäller av nu för tiden! Kanonväder med blå himmel under veckorna, men när man kan ta kameran och sticka ut på helgen är det klatschigt grått. Vilket är ungefär samma färg som mitt humör har varit de sista veckorna 🙂 🙂 🙂
Jag vet inte om det beror på att jag nu är klar på Karlstads universitet, håller bara tummarna för att sista uppgiften ska bli godkänd – men det är i alla fall i princip klart.
Samtidigt är vi inne i slutspurten för Åmåls fotofest, och där är det just nu möten. Ofta. Jag gör sista året i den gruppen, och det känns som om det är precis rätt tid att avsluta min medverkan där.

Det kanske är på grund av att jag har lite för mycket i pipeline som jag är oändligt uttråkad just nu. Känner att jag behöver ha ett miljöombyte för att ögonen ska få nåt nytt att kika på. Men var inte bekymrade, vilar fortfarande gärna ögonen på den jag bor ihop med – den nunan tröttnar jag aldrig på… 🙂
När jag blir såhär uttråkad måste jag hitta på nåt – no matter what.  Så när vi under påskhelgen fick möjlighet att ta en liten biltur så hoppade vi på. Snabbt!

Jag hade fått tips om att det var en otroligt läcker natur runt Nössemark. (Låter inte ett dugg upphetsande, jag vet 🙂 ) Men vi stack iväg! Och ja, vad händer? Det började regna. Och det fortsatte under hela trippen 🙂

Så varenda bild ser ut ungefär såhär! 🙂

-3836
Vad tror ni det kan vara? Svaret är att det är en bil som kör av Nössemarksfärjan 🙂

Men till slut blev det faktiskt lite ”sport” att försöka få till bilder på en regnig bilruta

-3838
Det är ta mig tusan inga IKEA-affischer direkt….

-3846
Fast denna gillar jag faktiskt! Ser ut som nån Polkagrisvariant, men det är en bild från skylten på färjan…

Ja, mer häftigt än såhär blir det inte från mig. Det var annars rätt gott att vara iväg som ensam tjej (därav rubriken), sitta i en bil och ha lite gott tjöt. Anser att biltid faktiskt är att jämställa med kvalitetstid. Vet mer än en gång när man haft riktigt bra samtal i en bil, det är liksom svårt att ”smita ifrån” i en hermetiskt tillsluten låda 🙂

Nästa helg ska vi till Stockholm och se min ljuvliga fotokompis Johanna uppträda i American Idiot på Circus. Några helger efter det är det dags för en tripp till Göteborg – och jag längtar! NY MILJÖ!! 🙂

Annars kan denna tripp runt Nössemark rekommenderas. Det var verkligen suveränt fint, och vi kommer att åka tillbaka. Men då ska det baske mig vara sol…. 🙂

Finns lite mer ställen som jag är lite sugen på. Vill på Spa, vill till Rjukan, vill utomlands (inte Rjukan), vill till Marstrand (någon som varit där? Rekommenderas?), vill till USA. Uttråkad? Inte ett dugg… 🙂
Mottager gärna tips på nya roliga ställen! Det behöver inte vara dyrt, eller långt bort – men vill ha en liten kick! Kom igen – hit me! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.