Ja…mycket vackrare än såhär blir jag inte. Är ingen person som gillar att klä ut mig, det är nog snarare så att jag avskyr det. Ni får njuta av kärringen i naturligt skick istället 🙂
Att ha ett motstånd mot att klä ut sig blev däremot en utmaning de åren jag jobbade i barnomsorgen, då var man ju ”tvungen” att göra det med jämna mellanrum.

Påsk
Så du kan tänka dig hur mycket jag njöt av just Påsken 🙂 Visserligen hade jag härligt sällskap, som tyckte det var gott att ha mamma med sig.

Jag gillar tanken på att kvinnor drar iväg till Blåkulla på påsken. Att kvinnor visar styrka och gemenskap. En önskan är att vi skulle lyfta varandra mer istället för att bekämpa varandra – då vore vi riktigt starka. Låter som om jag är en feminist, vilket jag inte är. Allas lika rätt är min grej… 🙂

Ha en Glad Påsk!
Min påsk kommer att bestå av: göra Bluesbok, käka middag med släkten, fotografera påskparad, slutföra min tentauppgift till Karlstads universitet *puh*, fixa blogginlägg till söndag med riktigt bra porträtt (jo, faktiskt! 🙂 ) Tänkte faktiskt sitta på heeeeela ryggen i soffan också!

Må gott!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d