Tror ni att jag bosatt mig i bowlinghallen? 🙂 Man kan nästan tro det…Fast ser man på mina resultat så skulle jag behöva vistas där mycket mer!

För ett tag sedan kom Terje och berättade att han skulle bowla med gamla kompisar. Skitkul! Visst är det är lite gott med de gamla vännerna – de där som känner dig så väl, och som känner ”den du var då”? Det blir så enkelt med de vännerna på nåt sätt. Att det sedan går en massa år mellan träffarna gör liksom inte så mycket, man tar bara upp tråden och fortsätter att umgås precis som man gjorde förr.
I alla fall, jag gladde mig med honom – tyckte initiativet var lysande! Kul att han tog upp de gamla vännerna och dammade av dom. Men det visade sig att han ville att ”huskorset” skulle vara med…. 🙂 Så i lördags stack vi till bowlinghallen – igen! 🙂
Terjes tanke var att vi skulle ha nån slags gränsfejd mellan Säffle och Åmål, så vi delades upp efter konstens alla regler.

Vi var på plats en stund före alla andra, och jag gick och lekte lite med kameran (skräll? 🙂 ) Jag är ingen bekymrad typ, men kan vara lite spänd om jag inte känner alla på en fest. Här behövde jag inte vara orolig. Vilka ljuvliga människor! Har du tänkt på en sak? Ibland kan man träffa människor, och hur man än försöker så klickar det inte. Personkemin finns bara inte.
Fast i lördags fick jag vara med om raka motsatsen. Det var ett hej, en kram, och sedan kändes det som att vi känt varandra hela livet! Så ljuvligt!
(Fast, några personer kände jag lite mer innan denna träff. Per och Anki som vi bott grannar med för länge sedan. De var barnvakt åt Susanne efter Terjes svensexa. Med tanke på vad vi hört berättas om den dagen, så trodde vi nog inte att de skulle våga skaffa barn. Men det gjorde de.. 🙂 🙂 )

Att träffas i Åmåls bowlinghall är så enkelt. Man bowlar, har med egen ”sportdryck” –  sedan är det bara att bowla loss. En liten notering har jag dock gjort…Oavsett vilket sällskap man är i, så är det som själva f#¤ flyger i en. Man har idrottat i sin ”ungdom”, och jävlaranammat finns kvar. Se bara på dessa bilder!

b12
Koncentration…..

IMG_20571
Koncentration…

b9
Koncentration…
*Terjes bild*
b5
Koncentration…
*Terjes bild*
b6
Koncentration….
*Terjes bild*

b4
Koncentration….
*Terjes bild*

b7
Koncentration…
*Terjes bild*

Det tjoades en hel del, så koncentrationen alla hade gav nog utdelning. Lite stressad blev jag, för jag tyckte att mina klot gjorde alldeles för många besök i rännan! Har inte ett dugg att skylla på, ville som vanligt lite för mycket – tog i för kung och fosterland – och resultatet blev därefter 🙂 🙂

Vet ni vem detta är?
b2
Segraren bland herrarna. Helt anonym. Har hört att han har nån serie i USA som heter OC…. 🙂

Men det gick vägen för några – bland annat denna donna som idrottat större delen av livet…

b14
Känns som om hon är rätt nöjd va?

En annan donna som var nöjd var Tina – som fick lite vackra priser!

b15
Hon var resten av kvällen klädd i en otroligt vacker grön hatt! Helt osponsrad! 🙂

Förstapriset för kvällen var en enormt stor och vacker buckla. Man märkte att värmlänningarna var rätt sugna på den, eftersom den försvann med jämna mellanrum. Var vi hittade den? Vid Säfflelaget förstås! 🙂

Prisutdelningen skedde inte i bowlinghallen, men vi tog en lagbild på Åmålslaget!

b16
Tjusigt va? Nu sitter vän av ordning och kliar sig i huvudet. Åmålslaget? 7 personer varav bara 3 bor i Åmål????
Det är nu ni ska förflytta er bak ett antal år i tiden. Till åren med Magnus och Brasse. Kommer ni ihåg Fem myror är fler än fyra elefanter? ”En ska bort?” När Brasse skriker ”Fel, fel fel?”. Det är den varianten ni får köra här. Försök att räkna ut den röda tråden som placerar de resterande fyra till Åmål! 🙂 🙂 🙂 (En hint, det kommer att bli mycket ”fel, fel, fel!”)

Jag skrev ju att värmlänningarna var lite ”på” och ville ha bucklan. Vill ni ha bildbevis?

b17
”Got´ya” – Per Gåsste! 🙂

Nu blev det så att Säffle var det bättre laget. Det var otroligt jämnt, och attans alltså…hade jag inte dragit klotet i rännan så…. 🙂 Det här var en av de roligaste kvällarna på länge. Enkla, okomplicerade människor är så ljuvligt att få känna. Och jag misstänker att det blir en returmatch rätt snart. Frågan är bara i vilken sport? Windsurfing i Byälven? 🙂

-2200
Prisutdelning på Solsidan – herrn till höger ber nog till högre makter att han hörde till Säfflelaget – men nix – bättre lycka nästa gång! 🙂

*Som alla förstått så fotade jag inte själv, men vilka bilder som inte är mina ser ni tydligt…*

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.