”Normalt” folk brukar svära, klaga och avsky när det blir uppemot tjugo minusgrader. Själv njuter jag som bara attan de dagarna! Det är en utmaning att klä sig, och om man fotar så är det rent av lite farligt för fingrarna. Man känner ju inte avtryckarknappen om man har handskar på sig….Så det där är en avvägning. Hur mycket orkar man? 🙂

En söndag för några veckor sedan var det skitkallt, solsken och man satt inne och bara studsade och ville ut. Fast…är det inte för kallt? Ska vi åka ut? Nej…Eller jo…eller…vi ångrar oss…eller? 🙂 Ja, sådär gick funderingarna. Men vi åkte ut!

-0688
Givetvis väntade vi liiiite för längre så att solen hann gå ner. Å andra sidan blev ljuset alldeles underbart! Och när man får ett månen och ett flygplan i samma bild, då ler man… 🙂

Som vanligt när vi är ute så funderar vi på var vi ska åka. Vi har ju sett ställena runt Åmål några gånger. Men denna gång hamnade vi vid von Echstedska gården. Och jisses vilka bilder vi fick!

-0694
Hur kan man inte gilla denna årstid?

-0714
Efter att jag hade tagit denna bild hoppade jag in i bilen. Minus arton grader. Det gjorde ont i fingrarna!

-0718
Ja, vad trodde du – det är ju jag – det måste vara träd med på nån bild.. 🙂 (Jaja, jag vet att det är träd i varenda bild! 🙂 )

När vi skulle vända hemåt igen, så funderade vi vilken väg vi skulle ta. Vi tog vägen över Säffle hem..haha…Ingen omväg det inte. Men det var en himla tur. När vi kom till Tvetaslätten så var det en ljuvlig dimman där. Man kan lugnt påstå att vi hamnade i nåt lättare fotokoma. Det var ett sånt där tillfälle där man inte vet hur man ska vända sig, det såg bara ljuvligt ut överallt….!

-0744

-0748
Men här var det faktiskt så kallt att vi satt kvar i bilen. Det gjorde liksom för ont att gå ut….. Men ja, jag älskar denna årstid i alla fall! 🙂

-0758

-0762
Avslutar med bilden som behövde ligga till sig i datorn, men som studsade fram efter ”vilan”…

Nu ska jag kolla igenom lite andra bilder. Jag har haft turen att få fota en handbollsträning. Det var nog bland det svåraste jag har gjort. Och…javisst ja – igår hade vi en träff med vår fotogrupp TILT. Vi skulle ha en temakväll, där vi skulle kombinera olika sporter. Hockeybowling blev till exempel en av bilderna. Jag lovar att folk aldrig sett varken TILT eller sporterna på detta vis! 🙂 🙂 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.