Jaha….här kommer de eländiga bilderna då! 🙂 Man har inte roligare än man gör sig. Jag brukar försöka leva efter det, men ibland kan det vara lite trixigt.

Jag vill minnas att anledningen till att jag klev in i duschen för att fota självporträtt, var tack vare en tjej i Karlstad. Linafoto heter hennes blogg, och hon är riktigt duktig på porträtt. Vill jag ha idéer, så brukar jag surfa omkring på hennes sida. Hon verkar vara så enkel och okomplicerad. Blir glad av att kika in hos henne. I alla fall, har för mig att jag hittade fröet till duschbilderna där.

Sagt och gjort. Riggade kameraeländet på ett stativ, riktade in kameran. Skulle väl inte bli så besvärligt? Ha! För det första – staget till duscheländet skulle komma att synas i varenda bild. Gällde att pilla med bilderna i photoshop alltså. Hade nån skruvad idé att det skulle bli läckert om jag hade skum i ansiktet. Ha! Det var där jag såg ut som Hannibal Lecter. Begrep ju heller inte att skummet skulle göra mina ögon röda på 5 sekunder. Så det gällde liksom att anpassa sig till problemen vartefter de kom. Vilket var hela tiden…hahahahahaha….! Och som grädde på moset slutade min fjärrkontroll att fungera. Var ju så noga med att försöka hålla den torr – vilket uppenbarligen inte funkade! 🙂

Så….

IMG_8403
Finn fem fel? Finn hundra skulle jag vilja säga. Vart ska jag börja?
Duschstaget i bakgrunden – duuuh…..
Man är INTE sexig med öppen mun i 55-årsåldern. Man ser ut som en flane! (Ni som inte är från Värmland-Dalsland fattar säkert vad jag menar. Om inte – titta på bilden! 🙂 )
Tänk efter FÖRE! Av med halsbandet! Detaljer Maria, detaljer!
Skum i hela ansiktet, hur tänkte du?
Jag kan hålla på länge. Bilden är inte bra, men kanske ändå kan få dig att dra på munnen 🙂

IMG_8380 kopia1024
Den ”berömda” Hannibal Lecter-bilden. Ja, jag ser skräckinjagande ut. Jag vet! Någon som vill hyra mig för en skräckfilm?

Slutresultatet?

IMG_8296 kopiafs
Med lite handpåläggning blev den såhär. Den är okej, inte mer. Allt jag ser är halsbanden. Men jag lärde mig massor på kuppen!

Jag har inte fotat mig i duschen sedan dessa foton. Nån som förstår varför? 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.