Nu har jag varit och grävt i den externa hårddisken. Tanken var att det skulle komma helt andra bilder i detta inlägg, men så fick jag se några bilder jag glömt bort….så…. 🙂

För några år sedan var jag med i en tjejfotogrupp som hette Femmes in Focus. Attans alltså, vi var rätt bra. Har suttit och kollat igenom inläggen, och det vi hade då var helt fantastiskt! I alla fall, varannan vecka hade vi temaredovisning. Ibland på teman som vi kommit på själv, ibland teman som läsarna fick önska. Ett av temana var ”musik”. Jag visste exakt vilken låt jag ville göra, det var bara att få till fotot som var lite knöligt. Låten jag hade valt var ”Strö socker på mig”. Ursprungligen gjord av Ewa Dahlgren, men Timbuktu tolkade den gudomligt i ”Så  mycket bättre”.

Jag åkte och lånade belysning av en fotokompis. Började rigga. Har man inte fotat med belysning, så är det inte helt enkelt.. 🙂 Slutligen fick jag till det med hjälp av Terje. Han fick ställa sig på en stege, och börja hälla socker….
Visade sig heller inte vara så enkelt. För att få sockret ”synligt” i bild var man tvungen att hälla på rätt ordentligt. Vilket innebar att det var långt ifrån behagligt att få det över sig.. 🙂 🙂 🙂
Jag hade socker i varenda por som fanns i lång tid framöver!

IMG_9917 kopiafs

Så var det väl ”nån” som kom med den glimrande idén att det skulle se lite ”sexigt” ut – meaning – öppna munnen…

IMG_9874 kopiafs
Gjorde jag inte länge. Vart hamnade sockret? I ytterligare ett ”hål” 🙂 🙂 🙂 Så jag fick fortsätta se skönt osexig ut! 🙂

Men det blev faktiskt rätt bra till slut, och det var faktiskt förbannat kul. Efteråt 🙂

IMG_99372 kopiamusikfs
Såhär blev slutresultatet 🙂 Man har liksom inte roligare än man gör sig – eller hur? 🙂 🙂 🙂

Shit, så sugen jag blev på att göra nåt med musiktema. Nån som hänger på?

Här kan ni läsa lite mer om ”Femmes”, och tema musik! Bläddra omkring lite på bloggen, finns faktiskt en del kul där! Kanske kan ni få några idéer!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.