…en mobilbild… 🙂

En mobil klarade av att få den bilden jag försökte att få under ett par timmars tid i Faxe kalkbrott vid Stevns Klint i Danmark! Studsade till när jag såg bilden, och visste att den skulle hänga med mig ett tag! 🙂

unnamed-4
Detta kalkbrott är oerhört mäktigt, men också rätt så trixigt att fånga på bild. Så skönt det är att kunna använda mobilen.. 🙂 Däremot visste jag att detta var Årets bild i samma sekund som jag tog den…

Men alltså, det bär mig faktiskt emot att en bild från en telefon ska kunna konkurrera ut min dyra kamera. Får nog ha en bild till. Denna gång från det stora muskedundret!

juni9
Togs i Stockholm när vi lämnade tillbaka bilderna från Åmåls fotofest. Vi hade kollat på lämpliga platser att fota. Ställen som passade alla tre. Jag kom ihåg att Rockfotoemma hade gjort ett inlägg som hette ”Locations-locations”. Där nämnde hon ett ställe som hette Snösätra Industriområde. Ett otroligt läckert ställe, där bland annat denna kille höll till. Lite knepiga fotoförhållanden, men när jag hade trasslat ett tag, så satt bilden. Som jag gillar mycket.. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.