Vet ni vad de orden har för betydelse? Jo, använder man de orden i en rubrik kommer man att få mer läsare. Allt enligt högskolekursen jag läste i höstas. Kan nog ligga en del i det, men jag vill tro att det är en fördel om man har kvalité i bloggen också.. 🙂 (Säger inte att jag har det, men hoppas ju det! 🙂 )

Förra helgen var som ett långdistanslopp. Inte en sekund ledig. Jag har gnällt hela hösten att jag är sliten – men tro mig, det är inte synd om mig. Det går att säga nej. Har jag hört.. 🙂

Jag sitter just nu mest med mitt årsinlägg. Har lite över 5000 bilder att gå igenom, och det tar en stund. Framför allt vill jag inte lägga ut bilder som du redan sett. Kul är det i alla fall, har hittat några pärlor som helt plötsligt poppade fram. Funderingarna går också litegrann om texten, har tänkt en hel del i år – en del iakttagelser har det blivit. Som det känns nu är jag mest lite orolig för om jag ska våga skriva det jag tänker. Får suga på det lite…

Fast livet är inte så himla allvarligt, sitter faktiskt just nu och sittdansar och mår rätt gott 🙂

Bilder då?

-9123
Var en magisk dag förra helgen. Det vita krispiga på träden fick mig att dregla… Lite svårt att hinna fånga, hade ju som sagt inte så mycket ledig tid 🙂

-9163
Om du visste hur vackert det var här – och så överjordiskt svårt att fånga! Den här bilden känns i och för sig rätt ok.

Så på kvällen skulle vi ha julavslutning i vår fotogrupp TILT. Brukar bli rätt kul! I år så kändes det som om alla var så slitna….

-9209
….alltså inte alla…Tess är pålitlig! Man behöver bara trycka på lite knappar, så är hon igång 🙂 Du vet att jag gillar det draget Tess, för det får igång mig också! 🙂

Vår grupp har en tendens att vara lite ostyrig för att uttrycka det milt. Det är för det mesta ett väldigt charmigt drag, men att få alla att dra åt samma håll kan vara en utmaning ibland 🙂 🙂 🙂

När Terje föreslog årets julbild, så tänkte jag: ”Grattis och lycka till, det här ror du inte i hamn” Det krävde nämligen att 8 bångstyriga personer skulle stå still och vara allvarliga. Samtidigt!

-9211
Här är det Lena på Studieförbundet som fick hjälpa till att fota med min kamera. (Vi behövde mer blixtljus. Funkade inte..)

Men slutresultatet blev förbaskat bra! Eller hur? Såhär ser Terjes bild ut!

12244493_903909939694601_1148886307657334519_o

Nu återvänder frun till sina 5000 bilder. Har hunnit till juli, och i den månaden har jag ju bilder från Åmåls bluesfest – ni vill inte veta hur många det är! Annandag jul kommer inlägget! Kika, för det blir bra!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d