Vad hade dessa två gemensamt? Massor….!

mammaosus
Ser ni vilken underbar bild det är? Susanne skulle säkert inte hålla med, men känslan i denna bild är ljuvlig!

Dessa två kunde vara stöpta i samma form.  Båda två med ett skratt som gjorde att man inte kunde hålla sig allvarlig även om man ville. Mammas skratt var berömt, även hennes goa´sätt. Samma var det med Susanne – fick hon 20 sekunder i ett rum, så låg man och vred sig i skrattkramp sedan.
I vår släkt har vi ett minne som aldrig försvinner. Det var när Susanne såg ”Smala Sussie” för första gången. Det slutade med att vi bröt ihop allihop, inte åt filmen, utan åt Susanne. Ni som kände henne kan pussla ihop resten.. 🙂

Ser ni hur lika de är till utseendet? När Susanne var nyfödd brukade våra äldre släktingar säga att hon påminde mer om min mamma som liten, än mig. Jag har sett foton, och det stämmer! Jag är ju lik min mamma, men här ligger jag i lä.

Så nog tusan saknar man dessa skratt, det kan jag lova. Jag brukar trösta mig med att det troligen är ett himla liv i himlen, med mycket skratt – åtminstone hoppas jag det. Jag hoppas också att jag snart når till ett ställe där jag kan känna glädje att ha haft dessa i mitt liv, och inte bara smärta. Än är jag inte där, men förhoppningsvis når jag dit snart. För dessa två var ju själva sinnebilden för glädje..!

2 reaktioner på “#throwbackthursday”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.