Jag försöker att ha nya bilder varenda söndag. Denna årstid är det inte så lätt.. 🙂 Mörkt när man åker på morronen, mörkt när man kommer hem. Om det sedan kommer en storm vid namn Helga under helgen, så är det baske mig inte lätt!

Förra söndagen fick vi frisk luft – i bilen.. 🙂

-9046

Det blåste ju liksom sidledes! Begrep på fredagen vart det barkade hän. Telefonen på mitt jobb höll på att ta eld på grund av alla samtal. Herreminje. Det var träd som hade fallit – i mängd. Därför var det faktiskt lite ”intressant” att kolla på söndagen, det var faktiskt inte så illa som jag trott.

-9056
Vad trodde ni? Såklart att jag skulle fotografera träd… 🙂

Turen ut på med bil blev inte lång. Bor man i Åmål så är det ju alltid lite intressant att kolla hur läget är i ”ån”, men även där var det rätt lugnt. Så vi bara gled omkring och glodde lite. Körde lite raggarsväng 🙂

-9097

Skulle bort på kvällen, till lite nyfunna vänner. Så underbart goa´människor, som jag är så himla tacksam över att ha fått lära känna lite mera. Kravlös, men djup vänskap. Personer som tillåter en att växa, och till och med uppmuntrar det. Svårslaget! Så även om vädret var skit utomhus, så var det desto varmare inomhus – det kan jag lova!
-9120

Ser oerhört mycket fram emot nästa vecka. Då har jag inte ett dugg inplanerat. Livet har varit oerhört intensivt ett tag, och är så in i märgen trött. En del är självförvållat, men inte allt. När jag blir så här trött, vill jag bara dra en säck över huvudet och stänga dörren. Nu har jag bara nöjt mig med att vara folkilsk…Behöver definitivt ta igen mig. Jag misstänker att denna trötthet beror på sviterna av sommarens NÄL-eskapad, fick ju inte den vilan jag behövde. Sedan är det ju så att den enda personen som kan dra i handbromsen är jag själv. Annars kan ju livet ta en tvärnit, och det vill jag ju inte. Så – vila ska det bli!

Så håll tummarna för att jag får en lång och skön ledighet över jul… 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.