Åmålsprojektet fortsätter. Och irriterat konstaterar jag att det inte blir som jag hade tänkt mig. När ska jag lära mig? Jag skulle ju minsann göra som Instagramsnubben, vars bilder jag gillar. Och bara i svartvitt. Ser mina bilder lika bra ut som hans gör? Nope!

Jag hade med mig kameran ut både på lördag och söndag kväll. På lördagskvällen utan stativ, där jag bara gick och fotade och mådde gott. På söndagen skulle jag minsann gå in för det litegrann, och hade stativ med. Vilka jäkla skitkort det blev! Nu funderar jag även på om jag trots allt ska ha bilderna i färg. En sak är säker, än så länge lär ingen bild hamna inom glas och ram!

Lite av lördagens bilder…

-8964-2
Det är så himla vackert i stan vid denna årstid! Än så länge trodde jag på idén med svaritvitt 🙂

8953
Det är också lite märkligt att jag lyckas mer med bilderna utan stativ.. 🙂

Här är bästa bilden från lördagen. Kan ju inte bli annat med denna snygging.. 🙂

-8982
Jag kan flyga, jag är inte rädd…jag kan flyga, jag är inte rädd….

På vägen hem så får Terje se några lampor. Och hans kort blev så himla bra! För mig är det där med att inte kopiera nån annans kort lite heligt..

-8992
….därför tar jag ett av mina foton som inte liknar Terjes…

Så på söndagen skulle jag minsann gå in för det på riktigt…zzzzzz….. 🙂

-9022
Fastnade framför denna bro, och där blev jag kvar. Kunde inte få bilden rak. Det gick över huvud taget inte att få fotot som jag tänkt mig..

-9019
Nope…inga mer bilder på denna bro. Det jag däremot känner är att bilderna växte litegrann när de fick ligga till sig….

-9029
Bästa bilden blev på bilar i rörelse…

Man kanske skulle satsa på bilder i färg. Eller?

åmål

Just nu vet jag varken ut eller in. Jag ser i alla fall en tydlig skillnad mellan lördagen och söndagens bilder. Lördagens foton har känsla i sig, det saknas helt på söndagen. Då vet jag det.. 🙂

Vår vackra lilla stad, snart med obefintlig sjukvård…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.