Gillar ni filmer? Det gör jag! Gillar ni att resa? Det gör jag också! 🙂 Det har varit kul med resor där man fått se inspelningsplatser. I Thailand var vi på James Bond-Island. Och även på ett ställe där de spelade in ”The Beach” med Di Caprio. (Scenen där de kryper i ett marijuanaodling)

I New York är det filminspelningar överallt. Det är så himla läckert att se! Och hur stor apparat det faktiskt är! Första gången vi var i the big Apple så hamnade vi i en filminspelning med Queen Latifah och Jimmy Fallon. Vi var i Greenwich Village, och de fotade en scen där. Om ni frågar mina medresenärer så vill de nog påstå att de drog mig därifrån med smärre våld. Tro dom, de talar sanning… 🙂

När jag åkte iväg till New York med Terje så såg vi flera inspelningar, bland annat en från Gossip girl. Det är så härligt att bara stå och glo obehindrat! Jag menar, vem bryr sig i denna stora stad? Inte någon!

Men det som var riktigt läckert denna resa var ett besök på ett mycket berömt filmfik. Café Lalo! Hört talas om det? Inte? Jo, det tror jag faktiskt. För du har väl sett ”You´ve got mail”? Scenen där Meg Ryan och Tom Hanks stämmer träff.

ygm2

Nu känner du igen det va? Been there, done that… 🙂

cafelalo
Sista dagen på vår resa med bästa guiden ever (thanks Maria), så åkte vi iväg till detta fik. De har monstruöst stora pannkakor! Kunde inte äta upp den, det gick inte! Inredningen är så himla mysig. Själva cafét ligger i närheten av Central Park.

Hit åker jag gärna igen! Måste ju käka upp pannkakan ju! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.