Vi har burit kartonger från källaren upp till tredje våningen ett tag nu. Det är tungt kan jag säga! 🙂 När man säger att man får träning i vardagen, så är det säkert precis sånt här man tänker på. Varför göra plankan när man kan bära kartonger som väger ett ton?

Jag har nog scannat det mesta som jag ”vill” scanna nu. Har suttit och haft en massa känslor. Känt nostalgi, har funderat, vissa kort har framkallat ett stort vemod. Men så finns det en del kort där jag suttit och gapskrattat….som detta… 🙂

jultillha
… 🙂 🙂 🙂

Syrrans yngsta tös var au-pair i USA. Skulle vi inte skicka ett kort på oss allihop så att hon fick lagom till jul? Jag är fullständigt allergisk mot uppställda bilder. Får knottror över hela kroppen. Jag frågade de andra om vi inte kunde göra nåt bus på bilden, så att Helene kunde få sig ett gott skratt när hon såg oss. Chockerande nog gick alla med på idén!

Vad skulle vi göra då? Som ni ser har vi bara letat upp en massa huvudbonader. Den ena av oss är vackrare än den andra. Sedan har jag ju vackraste mössan – ever!! Pappersboan då? Den har jag på mig jämt… 🙂

Helene då? Hon blev jätteglad! Fattas bara annat!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.