Under förra helgen fick jag äntligen till en sådan där bild som jag bara gillar! Vi åkte med vänner till Borgvik för att se på deras ljusfest. Vilken grej! (Åmål – åk dit och kolla! 🙂 ) Det var en helt annan känsla i detta lilla ställe, än det var i Åmål. På nåt sätt känns det som om de med väldigt små medel bara tänkt till, men gjort massor!

Vi började med att käka lite mat på Kvarnen, fick smaka gös för första gången i mitt liv. Det gör jag gärna om! Jag förstår varför man pratar så gott om denna fisk!

Efter maten gick vi och hämtade kamerorna, och satte igång. Det är väldigt lätt att bara bli fast på nåt ställe när man fotar…

-8534
Förstår du varför man hamnade här? Vatten, lång slutartid och ja…. 🙂

-8547
Hur det var, så gjorde sig dessa bilder bäst i svartvitt, men så himla mäktigt det var!

Och så kom då bilden. Stod lite på vänster sida om detta vattenfall. Stod och tog bild efter bild, men jag blir rätt snabbt uttråkad. Så jag tog och andades lite på objektivet. (Gör att bilden kommer att se dimmig ut). Det är bara ett kul sätt att variera bilden…

-8536
Där satt den!! Stod och ylade när jag såg denna bild, för jag tycker så mycket om den! Den är så ”Maria” på nåt sätt! Efter detta kort, så kunde jag lika gärna lagt ner fotandet, för det var bara denna bild jag tänkte på. Jag hade en kompis på Messenger samtidigt, och hon ser nog bara en massa utropstecken i sitt meddelande. Så ja…jag var lite nöjd! 🙂

Vi promenerade en bit, och i en allé hade de ställt en belysning. Lysande! 🙂 🙂 Där hade man möjlighet att leka lite. Så, det var synd att ni inte var i Värmland denna helg, ni hade fått se 5 personer ha det väldigt kul framför en kamera….

-8585
Här blev vi kvar en bra stund. Vi fick fram ficklampor var barnsliga i största allmänhet! Men hade förstås förbaskat kul!

-8593
Anders tycker vi så mycket om, så vi vill ha honom i flera versioner! 🙂

-8602
Ser det ut som om vi står lugnt  och stilla? Det var tio meter mellan kamerorna och stället där vi står. 1 – 2 – 3 – tryck – SPRING!!

Vi promenerade ytterligare en bit. Vi tjejer visste att det fanns lite shopping längre ner…så skynda på grabbar! 🙂

-8609
Terje fastnade en bit ner på vägen, och som väl var på bild också!

Så kom vi då i slutet på detta promenadstråk. Där hade de spänt upp en vit ”duk”, ungefär en sådan som man har för att softa vid belysning. Ena sidan var upplyst. Man hade nog tänkt att man skulle ställa sig och fota på framsidan. Men så tänkte inte jag…

-8625
Jag har sett en bildidé liknande detta på en fotosajt. Den har inte lämnat mig nån ro. Det måste ju kunna gå att göra en egen variant på den.  Nu fick jag tillfälle att testa lite, och har lite funderingar på hur jag ska kunna vidareutveckla detta. Tack! 🙂

Nästa år kommer jag att befinna mig i Borgvik, bara så ni vet. Här har de med små medel fått till en himla bra ljusfest, och den gav verkligen mersmak! Att man sedan fick ha kvällen i ett himla gott sällskap, gjorde bara kvällen ännu bättre!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.